Maciej pisze:Wiesz - tam jest bardzo mało miejsca, a zatem dźwięk jest stłumiony.tydzial pisze:Jak na moje ucho i gust to cieniutki ten dźwięk .
Z innej beczki - zastanawia mnie wersja Škoda 77E czyli ET 40

Moderator: mod-Tabor
Maciej pisze:Wiesz - tam jest bardzo mało miejsca, a zatem dźwięk jest stłumiony.tydzial pisze:Jak na moje ucho i gust to cieniutki ten dźwięk .
Z innej beczki - zastanawia mnie wersja Škoda 77E czyli ET 40
Wiesz - tam jest bardzo mało miejsca, a zatem dźwięk jest stłumiony.tydzial pisze:Jak na moje ucho i gust to cieniutki ten dźwięk .
Od osoby, która oglądała model na targach słyszałem, że końcówek czerwonych nie było.wicy pisze:Czy EP05-25 posiada w końcu czerwone światła??
Obudowę lokomotywy ściąga się łatwo, okna wyglądają mi na wklejone. (fotki wnętrza wysłałem Ci na pocztę)fred3rg pisze:W związku z tym pytanie do posiadaczy, czy trudno się ją rozbiera? I najważniejsze: czy ma okna wklejone, czy na wcisk. To ma spore znaczenie, jeśli ktoś będzie chciał loka malować, czy choćby polakierować, po nałożeniu kalkomanii.
Tu jest opis Bobiny MTB. w części "Ozvučení" są zdjęcia zamontowanego dekodera dźwięku i głośnikafred3rg pisze:Ciekawa jest też ilość miejsca w środku i szanse na wciśnięcie gdzieś dekodera dźwięku i głośnika.
Konkretnie powinno być: "Olszynka Grochowska".W metryczce modelu, którą przygotował Maciej, uściśliłbym zapis o stacjonowaniu.
"Warszawa Grochów" jest domyślna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości