I bez urazy Koledzy - zadziwiające, że najwięcej do powiedzenia mają osoby posiadające znikomą ilość modułów szlakowych, a tych dotyczy ten temat.
Moderator: mod-Makieta Modułowa
Nie bardzo rozumiem. Raczej bym cię zachęcał.Ja tez chciałem zrobić skrzynki prostujące moje do profili MPx i szybko Gemol mnie wyleczył.
A jak to sobie wyobrażasz, przecież nie zawsze da się wszystko tak spiąć aby akurat te profile które wymieniłeś wypadły w środku.Grzegorz TT pisze:aby profile MG2, MW2 i MN2 były zalecanymi profilami międzysegmentowymi, a nie czołowymi
Relacje ze spotkań FREMO, którym się tak zachwycasz, są pełne takich samych "kwiatków". Jest tam też mnóstwo modułów niewykończonych lub pokrytych czymś, przy czym FALLER to relaks dla oczu.Grzegorz TT pisze: http://img13.imageshack.us/img13/7235/mfox1925.jpg
sTTandardowe spasowanie profili![]()
Budynków i taboru ponoć jest sporo a ,,nudnych,, modułów szlakowych nie. Brak zachwytu u kolegi dopinguje mnie do większej staranności przy produkcji zieleni.Chętnie zobaczę tabor/budynki kolegi, bo jeśli chodzi o zieleń to jakoś mnie nic specjalnie nie zachwyciło. EOT
Widocznie kolega jest bardziej uzdolniony ode mnie, Szkoda, że nie mogę się o tym przekonać. Chętnie zobaczę tabor/budynki kolegi, bo jeśli chodzi o zieleń to jakoś mnie nic specjalnie nie zachwyciło. EOTtrucker pisze:To natura stworzyła te logiczne zasady którymi kolega się kieruje.wprowadzenie elementów które nie do końca poddają się logice i określonym zasadom, jest dla mnie trudne.
Przy jednym nieruszanym z domu module to faktycznie problemu nie ma. No, chyba, że ciągnik z avatara dostanie stosowny ładunek. Niestety nie wszyscy mają taki transporttrucker pisze:Ja nie mam takich problemów.lle modułów o szerokości 500mm zmieścisz do samochodu?
Czyli przy modułach widowiskowych co nie jest tożsame z modułami najlepszymi (bez urazy Panowie).trucker pisze:Czyli przy najlepszych modułach.Z własnego doświadczenia wiem, że najwięcej osób gromadzi się zawsze przy: stacjach, moście Tadka, modułach eremiTTy, wiadukcie Piotra.
To natura stworzyła te logiczne zasady którymi kolega się kieruje.wprowadzenie elementów które nie do końca poddają się logice i określonym zasadom, jest dla mnie trudne.
Ja nie mam takich problemów.lle modułów o szerokości 500mm zmieścisz do samochodu?
Czyli przy najlepszych modułach.Z własnego doświadczenia wiem, że najwięcej osób gromadzi się zawsze przy: stacjach, moście Tadka, modułach eremiTTy, wiadukcie Piotra.
Aaaaaaleeeee o cooo chozzzzzi?Grzegorz TT pisze:sTTandardowe spasowanie profili
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości