Wysiadasz na przystanku Szczecin Port Centralny, idziesz kładką nad torami i skręcasz w lewo do lokomotywowni.
Dalej Cię pokierują jak zapytasz. Albo umów się z kimś, żeby wyszedł ktoś po Ciebie.
Moderator: mod-Imprezy
Od chwili kiedy mamy własny Salon Klubowy przy SPC, to tak. Ale zawsze trzeba się upewnić, zadając pytanie na forum zkmk lub na gg, któregoś z nas.rietze pisze:W każdą niedzielę??
Zasadniczo są to spoTTkania niedzielne, tak po 9:00 w niedzielę, w Klubowym Salonie przy SPC. Zapraszamy!rietze pisze:Mam pytanie, kiedy są spotkania w Szczecinie. Bo do was chciałbym dołączyć![]()
To jest mój moduł. Jest w trakcie budowy. Proszę więc Kolegów o wyrozumiałość. Semafory nie są jeszcze pomocowane. Postawiłem je tylko tak, aby nie był taki "łysy", jak jadę na klubowe spoTTkanie. Uczę się, też siać trawę, długą i krótką, elektrosadzarką. Dlatego jest jej jeszcze tak mało. Testy siania trwają, bo czekam też dostawę różnych rodzajów trawy, aby nabrać wprawy w sianiu.Mariusz pisze:Może chodziło, że jakoś tak krzywo, ale po fotce z Łożnicy, nawet tego nie można się czepic
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości