Tak jak widać - tylko włożyć dekoder do gniazda, a głośnik na "sitko".

Moderator: mod-Elektryka i DCC
450zł z przesyłką.Pawelec pisze:... ile takie cudo kosztuje do ST44 od Roco
Ponawiam pytanie Kolegi.Pawelec pisze:Pytanie, a ile takie cudo kosztuje do ST44 od Roco, bo marzy mi się taka rzecz już od jakiegoś czasu???
Czegoś takiego w ogóle nie zaobserwowałem, ale może mam słoniowe ucho.drlukasz pisze:... chyba, że odgłosy "karabinu maszynowego" którymi staje się praca silnika pow. około 1/2 prędkości uznajesz za normalne...
Gdzie takie szukaćdrlukasz pisze:Nie są w stanie równać się z dźwiękami oferowanymi na rynku specjalizowanymi dla wersji dwusuwowej, czy czterosuwowej "Gagarina"
No to żeś pojechał! Głośniki stosują dokładnie te same, które możesz nabyć w Polsce i to nie koniecznie tylko u mnie. Dźwięki mają z Zimo i Esu, a za udźwiękowienie np. Tilliga BR01 i to z gniazdem dekodera kasują...199eurasków. Zapraszam do skorzystania z usług tej firmy. Jak Cię szarpnie po kieszeni, to musi fajnie grać, no musi. A i jeszcze piszą, że zabudowa trwa 6 - 8 tygodni.Marcin pisze:Dobre głośniczki, realne dźwięki, i umieszczają głośnik tak żeby było słychać a nie żeby stłumić.
Miałem przyjemność posłuchać BR 18 z ich udźwiękowieniem i cyfryzacją. Chowa się każdy inny dostępny dźwięk.elvis pisze:Firmę znam, zajmuje się m.in. przebudową modeli na DCC. Korzystają z dekoderów Zimo i ESU i taką też mają jakość dźwięków i nic ponad to.
Mam taką kombinację, w Tilligu rzeźbiłem, żeby wlazło, ale dało radę ;-)elvis pisze:Do gagara spokojnie mieści się dźwiękowiec Zimo MX648 (...) I do tego głośniczek LS10x15 od Zimo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości