Widać oznaczenia i drzwi.

Moderator: mod-Tabor
No wiesz, psujesz nam zabawę, a właśnie po orzeszki i piwo poszedłemAlteo pisze:... I tyle.
Czy z zawodu jesteś prawnikiem? Bo ewidentnie próbujesz naciągąć dwuznaczność słów (wyrażeń) w kierunku mającym udowodnić postawioną przez Ciebie tezę.JarTTek pisze:pierwowzór to co jest oryginalne, autentyczne to, co nie jest kopią, przeróbką, naśladownictwem
rzecz oryginalna, niebędąca kopią, falsyfikatem, przeróbką itp.; pierwowzór, autentyk.
czyli to co wyjechało z fabryki i nie podlegało żadnej interwencji; a to co wyjechało z fabryki chyba jest "nowe".
Oczywiście, że w żadnymKrzyszTTof pisze:Możesz wskazać, w którym miejscu dokładnie w tym opisie jest mowa o fabrycznie nowym wagonie, bo nie mogę znaleźć?.
Możesz wskazać, w którym miejscu dokładnie w tym opisie jest mowa o fabrycznie nowym wagonie, bo nie mogę znaleźć?JarTTek pisze:Tak jest w opisie.
Tak jest w opisie.Opis produktu:
Tillig 15249 - Wagon węglarka Eaos, SK, Ep.VI "REXWAL", długość 117 mm. Model posiada dwie różne pary drzwi jak jego pierwowzór w oryginale.
A skąd pomysł, że model przedstawia wagon prosto z fabryki, a nie np. wagon po naprawie rewizyjnej?JarTTek pisze:Moja wątpliwość dotyczy nowego wagonu, prosto z fabryki, oryginału, czy rzeczywiście taki wagon z różnymi drzwiami został wyprodukowany???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość