I drugie pytanie czy znacie kogoś z moich rejonów? (Okonek, powiat Złotów, północna WLKP i ewentualnie połdniowe Zach-Pom.)
BR manfrett.
Moderator: mod-Makieta
Tak, ale nie zaczynaj od stacji! Lepiej zacząć od czegoś znacznie łatwiejszego, np. od modułu szlakowego, który zaproponował cichonek.manfrett pisze:Podsumowując: na początek nie budować całej makiety tylko skupić się na module z moją stacją. Tak?
Zawsze, rozłożenie problemu na mniejsze kawałki, daje większą pewność zakończenia ze sukcesem.manfrett pisze:...skupić się na module z moją stacją. Tak?
Gorąco popieram ten pomysł.T_Domagalski pisze:Wtedy będziesz miał możliwość wymontowania kawałka swej makiety (np. samej stacji) z piwnicy i przywiezienia jej na zlot, ...
Skoro Twoje marzenia są już tak mocno sprecyzowane, to chętnie podsunę Ci pomysł zbudowania makiety modułowej, lub przynajmniej półkowej.manfrett pisze:...nie machnę makiety 4 na 2 bo to bez sensu (chyba). Zbyt dużej precyzji moje rączki nie oferują, a marzy mi się zrobić mój dworzec.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość