Trafiłem wczoraj na allegro da takie wagoniki nigdy nie używane za 25zł - oba, a do tego okazało się że są 5min drogi odemnie:)
Moderator: mod-Makieta
Znam, znam jeden z kolegów z forum mi podesłał link do niego kiedyś.attamus pisze:Zobacz to: Tory, rozjazdy, sieć trak. itp » Fajne patenty na układanie flexów
jest tam jak szutrować
Zobacz to: Tory, rozjazdy, sieć trak. itp » Fajne patenty na układanie flexów100per pisze:Właśnie obmyślam plan, ten fragment w torowisku był testowy
Właśnie obmyślam plan, ten fragment w torowisku był testowyJacula pisze:Tak a'propos: zaplanuj dobrze szutrowanie. Nie zasypiesz całej makietki na raz, więc szutruj logicznymi odcinkami, ewentualne różnice będą mniej widoczne.
ArturSchŁ pisze:To prawda, na TYM zdjęciu nic nie widać100per pisze:... nie będzie widać tego...
To prawda, na TYM zdjęciu nic nie widać100per pisze:... nie będzie widać tego...
hmm próbowałem ale nijak nie da rady mam lewą łukową 6851FASLER pisze:Spróbuj przeciągnąć prosty tor na dworcu i wstaw zwrotnicę łukową pozwoli Ci to uzyskać dłuższy peron.
[url=http://img405.imageshack.us/img405/3650/beztytuuiqu.th.png]Obrazek[/URL]
tył tunelu będzie zdejmowany na całej długości, spokojnie się rękę wszędzie wsadzi.Niejeden+ pisze:Witaj
Wygląda ciekawie, ale po pewnym czasie może być problem z zwrotnicami w tunelu.
Jak zaprojektowałeś do nich dostęp?
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość