Fremojazdy Radom 2010
Moderator: mod-Imprezy
- Ranger
- Kontakt:
Re: Fremojazdy Radom 2010
Zapraszamy
-
- Kontakt:
Czy można Was odwiedzić w któryś dzień? Jak wydziergam czoła modułu, będę chciał spasować na wymiar....gemol pisze:Impreza ma charakter zamknięty, tzn. uczestniczą w niej wyłącznie ci, którzy swoje uczestnictwo wcześniej do mnie zgłoszą.
Pozdrawiam
Michał
Ostatnio zmieniony 28 paź 2010, 08:16 przez MiGo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Planowana wysokość makiety to nie sTTandardowe 1000 lecz 1300mm od główki szyny więc jeżeli ktoś chce przyjechać z modułem to proszę wziąć to pod uwagę (nogi).
- Misiek
- Kontakt:

Choć znowu pewnie trzeba będzie wybierać między Krakowem a Radomiem.
-
- Kontakt:
Fremojazdy Radom 2010
Chyba już powoli stają się tradycją.
Miejsce: Dom Kultury "Idalin" ul. Bluszczowa 4/8.
Impreza ma charakter zamknięty, tzn. uczestniczą w niej wyłącznie ci, którzy swoje uczestnictwo wcześniej do mnie zgłoszą /z modułami lub bez/.
W tym roku planujemy epokę III, prawdopodobny scenariusz: pogranicze polsko-niemieckie, w ruchu międzynarodowym pociągi z Niemiec /stacja techniczna 1/ docierają do pierwszej stacji węzłowej /Platerów/, gdzie następuje podmiana lokomotyw i jadą dalej w głąb kraju /stacja techniczna 2/, poza tym wewnętrzny ruch lokalny.
Noclegi w warunkach polowych - dysponujemy pewną liczbą łóżek, ale przy większej ilości chętnych poza śpiworem trzeba będzie zabrać również materac itp.
Wyżywienie we własnym zakresie, na miejscu jest kuchnia.
Miejsce: Dom Kultury "Idalin" ul. Bluszczowa 4/8.
Impreza ma charakter zamknięty, tzn. uczestniczą w niej wyłącznie ci, którzy swoje uczestnictwo wcześniej do mnie zgłoszą /z modułami lub bez/.
W tym roku planujemy epokę III, prawdopodobny scenariusz: pogranicze polsko-niemieckie, w ruchu międzynarodowym pociągi z Niemiec /stacja techniczna 1/ docierają do pierwszej stacji węzłowej /Platerów/, gdzie następuje podmiana lokomotyw i jadą dalej w głąb kraju /stacja techniczna 2/, poza tym wewnętrzny ruch lokalny.
Noclegi w warunkach polowych - dysponujemy pewną liczbą łóżek, ale przy większej ilości chętnych poza śpiworem trzeba będzie zabrać również materac itp.
Wyżywienie we własnym zakresie, na miejscu jest kuchnia.