103 i 211 nie chciały jeździć po stacji "półkowo-ściennej".
Po postawieniu na tory domowe jazda bez problemów. Natomiast stara "beta" jeździła dobrze po wszystkim

Może to wpływ wilgotnego morskiego powietrza

Moderator: mod-Imprezy
To zależy co masz na myśli - dekodery czy olej. Moje służby już wiedząernie_gdynia pisze:a sabotażysta do dzisiaj nie został złapany
Jeden taki pan tuż przed armagedonem chodził i bacznie się przygLLądał modułom, a że wiadomo iż ów jegomość nie toleruje jazd bez rozkładu, składów nierealistycznych, rozjazdów o kącie większym niż 9 stopni oraz łuków bez krzywych przejściowych - więc być może i rzucił klątwę jakąś ...ernie_gdynia pisze:a sabotażysta do dzisiaj nie został złapany
Mógłbym poprosić o dostęp do folderu, w którym znajdują się zdjęcia? Bez urazy ale wolę sobie sam wybrać zdjęcie, które chcę pooglądać - nie lubię pokazu slajdówwactt pisze:Moja skromna fotorelacja: http://img153.imageshack.us/slideshow/p ... 57f3n.smil
Jak ktoś lubi toczyć wagonik do przodu i do tyłu to spełniaFantomas pisze:Ale czy ta makieta spełnia wymaganie: "Chodzi o makiety z jak najprostszymi układami torowymi, tak aby dało się na nich bawić."
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość