Choć trudno mi w to uwierzyć to jednak po tym co przeczytałem tu o rzekomych wydarzeniach w Lipsku poczułem się jakbym zasiadał w ławie oskarżonych. Szkoda, że mówi się o tym dopiero po pięciu miesiącach.
Szkoda, rezerwowałem sobie wolne na 13-go

Moderator: mod-Imprezy
Jako znak rozpoznawczy - OK.ArturSch pisze:Uprzejma prośba do posiadaczy identyfikatorów forumowych z poprzednich imprez jak i ew. strojów z logo ForumTT o zabranie ze sobą
Uprzejma prośba do posiadaczy identyfikatorów forumowych z poprzednich imprez jak i ew. strojów z logo ForumTT o zabranie ze sobą i używanie w sposób widoczny dla nas i gawiedzi.T_Domagalski pisze:... ten problem zamierzamy rozwiązać stosując dodatkowe identyfikatory ...
Proponuję wszystkim porzucić emocje i zastanowić się logicznie.golab pisze:Chyba ktoś nie czyta co piszę, i przeoczył kilka wyrazów jak "forumowicze" i "poza godzinami otwartymi dla zwiedzających"
Chodziło mi o to , czy jeśli zjawię się później lub wcześniej, ktoś wpuści mnie do środka i pozwoli pooglądać i obfocić wszystko bez uniknięcia tłoku. Ale już mi przeszło.
Whosho już mnie uprzedził - każdy będzie mógł obejrzeć nasze makiety. A już na pewno w godzinach otwarcia imprezy dla publiczności. Jedyny problem dotyczy wstępu "za kulisy" makiety.Trochę się pogubiłem.... Czy mogę przyjechać do Sosnowca bez zapowiedzi aby podziwiać Wasze moduły? Czy chodzi tylko o to, że "po godzinach" nie będę miał wstępu?
Chyba ktoś nie czyta co piszę, i przeoczył kilka wyrazów jak "forumowicze" i "poza godzinami otwartymi dla zwiedzających".Po przykrych doświadczeniach z Lipska ja jestem zdecydowanie na NIE.
1) Impreza dla publiczności nie do końca jest zabawą i osoby postronne powodują niepotrzebny zamęt.
2) W Lipsku po za samochodem z makiety eremiTTy zginęło trochę drobnych narzędzi z zaplecza.
Z pierwszych przymiarek wynika, że potrzeba będzie ok. 15 maszynistów i raczej ponad 10 chłopa do obsługi stacjiMisiek pisze:...ilu będzie do jeżdżenia a ilu do gadania?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość