Kolory na zdjęciach wyszły takie sobie, na drugim co nieco rozświetlone (lampa). Wygląda jakby prawie wszystko było posiane Busch-em 7111, a tak wcale nie jest. Może jutro obfocę w świetle dziennym. Jutro idą na warsztat nogi do modułów.
Moderator: mod-Makieta Modułowa
Ja mam tu zupełnie inne zdanie niż Tadek. Trawa tak wygląda podczas suszy, natomiast Twój moduł będzie mocno kontrastował z innymi.T_Domagalski pisze:Może i ciekawszy, ale jakiś taki nie-polski ten krajobraz.Tak wyjałowioną ziemię i tak zrudziałe trawy to widziałem... w Tunezji.
Jak już masz zielono na modułach możesz je spokojnie zgłaszać. I tak pewnie jeszcze nie raz będziesz siał trawę i nigdy nie będzie taka jakbyś chciał.Wicio pisze: Co do zieloności traw to się wszystko okaże jak będę mógł porównać swoje wypociny z Waszymi dokonaniami, mam nadzieję że w Sosnowcu.
Może i ciekawszy, ale jakiś taki nie-polski ten krajobraz.miki pisze:Ten po lewej na razie zdecydowanie ciekawszy
Sposobów jest tyle, ile modelarzy.A_Tox pisze:A najlepiej jak "szmatka"jest zrobiona z pończochy.
A najlepiej jak "szmatka"jest zrobiona z pończochy.Grzegorz TT pisze:Lepsza jest szmatka na zasłaniająca wlot - pomysł JarkoTTa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości