"Kończ waść, wstydu oszczędź". Te słowa wypowiedział Kmicic w trakcie pojedynku z Wołodyjowskim, gdzie z ręki owego mistrza niewielkiego wzrostu usieczon szablą był został.

Moderator: mod-Ogółem
Wychodzi chyba na to, że jesteś w tej dyskusji najbardziej rzeczowy.Grzegorz TT pisze:Moje doświadczenie życiowe wskazuje, że coś robionego na siłę nie ma sensu.
Przy takim podejściu, faktycznie brak słówGrzegorz TT pisze:Czy teraz temat wystarczająco dojrzał żeby spaść![]()
Akurat kolego atakujesz nie tego co trzeba.oelka pisze:Caly czas bezsensu klepiesz w klawiature. Moze zajmij sie modelarstwem i powieksz swoje doswiadczenie w tej dziedzinie, bedzie z tego wieksza korzysc, zamiast produkowania bezsensownej dyskusji w miejscu do tego nie przeznaczonym.
zarejestruje w TToruniu a wiadomo tam słowo inwazja nie jest obca a tym bardziej upadkiGrzegorz TT pisze:A co ten Twój klub będzie robił po za wymyślaniem swojej nazwy i organizacją spotkań na których omawiana będzie strategia inwazji TT na Polskę
Forum i strone TT Clubu moze zlikwidowac tylko Charakterek, ktory je zalozyl i caly czas administruje. I nikt inny. Ale poki co nic nie wiem, aby mial taki zamiar.TT88 pisze:Ten problem chyba można łatwo rozwiązać, dogadać się z administratorem tego forum, aby uznać je również za klubowe. A forum klubowe zlikwidować bo i tak nikt tam nie zagląda.
Może wtedy znajdzie się więcej chętnych do współpracy ze stroną klubową i na bieżąco będą pojawiać się informacje.
Świetny slogan reklamowy na nasz baner niestety nie klubowy a forumowy ...Grzegorz TT pisze:Bo dla mnie ForumTT jest najlepszym klubem
To raczej z Twoich postów wynika, że nie odpowiada ci w ogóle club jako takiGrzegorz TT pisze:Jeżeli nie odpowiada Tobie forma Tillig TT-Club - załóż swój.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość