Moderator: mod-Moja TT
A ja właśnie miałem najpierw sobie Ludmiłkę sprawić ( Roco ) ale tak jakoś tak mi się ten zestawik spodobał, że nie mogłem się oprzeć - polecambartekdj pisze:... nadażyla się okazja ludmiły railion (była moim marzeniem)
Nie ten link podalem, masz, naciesz nimi swoje oczybartekdj pisze:nie ma co jak piękna bipa
Wagon na tym zdjęciu to nie bipa tylko piętrus, który właśnie wprowadza Kuehn, odpowiednik Bdhpumn na PKPbartekdj pisze:nie ma co jak piękna bipa http://home.arcor.de/danielberg/holzroller/211013b.htm
Delikatna?akinomrz pisze:A Gbs Tilliga z IV epoki - by się nawet znalazł - ale to mi bardziej pod 118-kę raczej pasyje niż pod "delikatną" 110-kę
Moim przy większych prędkościach też zdarzy się wylecieć. Uzupełnić można o pocztę inne osobówki i Daa jak ja to czyniębartekdj pisze:Czesc, jak zestaw się sprawuje na torachJeśli możesz wlep jakieś fotki. Myslisz dalej o dokupieniu wagonów do tego setu
akinomrz pisze:Powiem tak ..... między lokami Tilliga a BTTB jest jednak przepaśćten odgłos silnika, te światła, ta kultura jazdy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość