POCIĄG SPECJALNY DLA MIŁOŚNIKÓW KOLEI:)
Moderator: mod-Kolej w skali 1:1
- Misiek
- Kontakt:
Re: POCIĄG SPECJALNY DLA MIŁOŚNIKÓW KOLEI:)
Czy wiadomo coś o ilości chętnych na przejazd?
Czy ilość ta nie spowoduje odwołania imprezy?
Nadal posiadam jeden bilet do odstąpienia.
Czy ilość ta nie spowoduje odwołania imprezy?
Nadal posiadam jeden bilet do odstąpienia.
- Alteo
Wszystkich,którzy już wpłacili pieniądze na konto organizatora i tych,którzy na 100% chcą jechać pociągiem specjalnym w ramach grupy forumowej proszę o wiadomość na PW.W poniedziałek tj.31 marca muszę podać stan liczebny "grupy integracyjnej".
Niezdecydowanych zachęcam do skorzystania z okazji.Dobra pogoda gwarantowana a wrażeń nie zabraknie.
Niezdecydowanych zachęcam do skorzystania z okazji.Dobra pogoda gwarantowana a wrażeń nie zabraknie.
- Misiek
- Kontakt:
i jak się nic nie zmieni to mamy do odstąpienia jeden bilet w normalnej cenie
-
- Kontakt:
Zawsze będzie jakaś szansa podpiąć się pod imprezę.
Jak na razie N-orma będzie miała 3 osobową reprezentacje na tej imprezie.
Jak na razie N-orma będzie miała 3 osobową reprezentacje na tej imprezie.
- Misiek
- Kontakt:
w hotelu, gdzie mamy zarezerwowane miejsca odbywać się ma jakaś osiemnastka 
dla odmiany w sobotę - wesele

dla odmiany w sobotę - wesele

- Mariusz
- Kontakt:
W piątek zapraszają na grila, a spac gdzie? Noclegownia wielka nie jest. W wagonach na rezerwowanych miejscach?
- Alteo
Aktualnie zainteresowanie przejazdem pociągiem jest stosunkowo małe.Na konto organizatora wpłyneło stosunkowo mało wpłat.Ostateczna decyzja czy pociąg pojedzie zapadnie na przełomie marca i kwietnia.Stąd prośba ze strony organizatora aby do końca marca wszyscy chętni dokonali wpłat za przejazd co umożliwi podjęcie decyzji co do opłacalnosci całego przedsięwzięcia.Niezaleznie od tego prosze o zgłaszanie chęci uczestnictwa w zorganizowanej grupie ForumTT/tak jak w postcie powyzej/.
- Alteo
Informacji wprost o dużym zainteresowaniu nie otrzymałem.Ja z uwagi na stosunkowo małe zainteresowanie wstępnie zarezerwowałem 8 miejsc.Do organizatora wpłynęła wpłata i majl informujący,że jest użytk.Forum i dodatkowo prośbę o rezerwację.Pan M.przedstawiciel organizatora zwrócił się do mnie z prośbą aby nie dublować rezerwacji bo organizatorom zależy na wykorzystaniu wszystkich miejsc.Stąd domyślam się,że zainteresowanie musi dość duże skoro organizator podjął takie kroki.Tak więc chętnych proszę o zgłoszenie uczestnictwa do 3 marca.
- Misiek
- Kontakt:
czy wiadomo z wspomnianego źródła jakie jest zainteresowanie tym pociągiem?
tzn, czy istnieje obawa odwołania przejazdu z powodu małej frekfencji = nieopłacalności przejazdu?
tzn, czy istnieje obawa odwołania przejazdu z powodu małej frekfencji = nieopłacalności przejazdu?
- Alteo
W dniu dzisiejszym zwrócił się do mnie P.Marciniak z Towarzystwa Przyjaciół Wolsztyńskiej Parowozowni aby uściślić ilość chętnych na przejazd pociągiem specjalnym.W związku z powyższym wszyscy chętni do przejazdu w zorganizowanej grupie proszę o zadeklarowanie do dnia 3 marca udziału w imprezie.Tak jak pisałem każdy wpłaca pieniądze na konto organizatora oddzielnie i majlem informuje, że jest z grupy ForumTT.Nie jest wymagana dodatkowa rezerwacja miejsca majlem.
-
- Kontakt:
na 80% piszę się na to
- Alteo
Zgodnie z tym co wczoraj napisałem nawiazałem kontakt z organizatorem wyjazdu.
Jakie ustalenia:każdy z uczestników może wpłacać indywidualnie pieniądze na konto.Po dokonaniu wpłaty proszę przesłać informację,że jest się uczestnikiem z ForumTT na adres:
info(_MAŁPA_)tpwp.pl.
Jednocześnie jest prośba aby wstępnie podać przypuszczalną liczbę uczestników po to aby zarezerwować odpowiednia ilość miejsc.O ile taka forma wyjazdu jest akceptowana przez uzytkowników forum to proszę zadeklarowac kto jest zdecydowany na wyjazd.
Jakie ustalenia:każdy z uczestników może wpłacać indywidualnie pieniądze na konto.Po dokonaniu wpłaty proszę przesłać informację,że jest się uczestnikiem z ForumTT na adres:
info(_MAŁPA_)tpwp.pl.
Jednocześnie jest prośba aby wstępnie podać przypuszczalną liczbę uczestników po to aby zarezerwować odpowiednia ilość miejsc.O ile taka forma wyjazdu jest akceptowana przez uzytkowników forum to proszę zadeklarowac kto jest zdecydowany na wyjazd.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2008, 23:24 przez Alteo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Alteo
Jutro skontaktuję się z organizatorem i podam szczegóły. Moim zdaniem należy w pierszej kolejności ustalić wstępnie listę chętnych i zarezerwować dobre miejsca. Wpłatę można będzie dokonać osobiscie, bo organizator prześle bilety do kupujacych. Jutro wieczorem podam wiecej szczegółów.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2008, 21:13 przez Alteo, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
wszystkim niezdecydowanym bardzo serdecznie polecam. swoją drogą, szkoda ze pociąg nie jedzie z Jarocina do Śremu, a potem do Czempinia. Ale co tam, i tak wspaniałe trasy. Gostyń jest szczególnie świetną stacją! 

-
- Kontakt:
Ja pojadę
Rozumiem, że oficjalne zapisy i wpłaty pozostają pod adresem wskazanym w linku, a kol. Alteo zaklepałby nam jedynie "miejscówki" koło siebie.
Pozdrawiam
PiotrZ

Rozumiem, że oficjalne zapisy i wpłaty pozostają pod adresem wskazanym w linku, a kol. Alteo zaklepałby nam jedynie "miejscówki" koło siebie.
Pozdrawiam
PiotrZ