Gbs
Moderator: mod-Tabor
- demobil
- Kontakt:
Re: Gbs
Proste i jasne jest to - że trzeba było tak odrazu gadać - chyba każdy to rozumie (brak czasu), a nie zbywanie ogólnikami albo, że nic nie wiesz ... Nie musisz pisać jasno, wystarczy raz - tylko prawde, żebyś nie musiał znowu przepraszać za szczerość
... już o kulturze nie wspominając.

- Ranger
- Kontakt:
Poltyka wygląda tak, że najpierw zrobliśmy 406R. Gbs'y zostaną dokończone teraz. Problem polaga na tym, że oznakowaniem zajmuje sie Fred a ma teraz kocioł w pracy. Nie da się pogodzić pracy z wykończeniem wagonów. Najpierw praca, potem wagony. A dlatego, że jeśli będzie inaczej to straci robotę.
Jeśli niewystarczająco jasno napisałem to ja już nie wiem.
Jak komuś się spieszy to możemy oddać kase i nie będzie się pieklił. Proste i jasne
Sorry za szczerosć ale ciągniecie za język w taki, powiedzmy nie do końca kulturalny sposób.
Jeśli niewystarczająco jasno napisałem to ja już nie wiem.
Jak komuś się spieszy to możemy oddać kase i nie będzie się pieklił. Proste i jasne

Sorry za szczerosć ale ciągniecie za język w taki, powiedzmy nie do końca kulturalny sposób.
- demobil
- Kontakt:
... mam podobny problem ...Czy ktoś wie, co się dzieję z kolegą fred3rg? W lipcu zapłaciłem za 2 Gbs’y i kontakt się urwał. W marcu wysłałem zapytanie na priv i nic.
Ranger, jak masz jakiś kontakt z fred3rg to nie zbywaj wszystkich informacjami tego typu, już nie przytaczając innych Twoich odpowiedzi z PW. Jak pamiętam razem się tym zajmowaliście, więc ...Urlop ma.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2009, 09:34 przez demobil, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
...zainteresowanym mogę lepsze fotki z widocznym opisem na maila podesłać 

-
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 07 cze 2008, 21:01 przez szymongodlewski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Witam,
Mam gotowe modele wagonu Gbs na bazie BTTB. Dostępnych kilkanaście sztuk.
Cena 70zł.
Fotki wstawię później jak dopadnę aparat.
pozdrawiam,
szymon
Mam gotowe modele wagonu Gbs na bazie BTTB. Dostępnych kilkanaście sztuk.
Cena 70zł.
Fotki wstawię później jak dopadnę aparat.
pozdrawiam,
szymon
- Ranger
- Kontakt:
Ranger-Gbs, projekt by fred3rg
N może i kiedyś bedzie ale wróćmy do TT, który można już było widzieć tu i tam. Wagon (buda) wykonany w 100% z blach fotortawionych, dzieki którym wagon wygląda jak powinien. Swoją drogą ałożenie takiej konstrukcji przysparza wiele problemów dla kogoś kto nie miał nigdy styczności z blachami. A samo kształtowanie dachu z prostej blachy to już tajemnica warsztatowa.

Ostatnio zmieniony 05 kwie 2008, 17:52 przez Ranger, łącznie zmieniany 1 raz.