makieta N -> http://www.norma.fremo.pl/viewtopic.php?t=1972&start=45
Moderator: mod-Imprezy
Z tego co pamiętam to będzie to chyba największa wystawa jak do tej pory.Ryszard Pyssa, pon., 11/21/2011 - 07:45 pisze:Katarzynki 2012
Zapraszamy na dni otwarte klubu - pokazy makiet i wystawę modelarską w dniach 26-27 listopada 2011 r. ( sobota-niedziela) w godz. 10.00 - 18.00 w siedzibie klubu w Poznaniu przy ul. Fredry 13 ( budynek Zespołu Szkół Komunikacji). Wstęp płatny: bilet normalny 5 zł, ulgowy 3 zł.
Wystawę organizujemy na parterze w pomieszczeniach świetlicy i stołówki ( kolej ogrodowa, makieta TT i HOe, warsztat modelarza i moduły makiet w skali HO i N, wystawa modeli i dioram fabrycznych lub wykonanych własnoręcznie przez członków klubu, sprzedaż publikacji o kolei i modeli w atrakcyjnych cenach.
W piwnicach szkoły zaprezentujemy makietę stacjonarną i modułową stacji Międzychód. W kawiarence "Pod semaforem" zaprezentujemy filmy o tematyce kolejowej.
Zapraszamy
Ogólnie klub jest czynny we wtorki między 16 a 19. Głównie przychodzą chłopaki z H0. TT-tka działa w domach i pojawiamy się tam tylko jak coś potrzebujemy od Prezesa oraz zawsze jesteśmy na Dniach Otwartych tzw. Katarzynkach w listopadzie.romanpumas pisze:Mam pytanie kiedy odbędą się następne spotkania TT.
Widziałem ten motyw, ale myślałem, że to gość skaczący na bungeeI na koniec z mojej strony fotka (...) wisielca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości