Właśnie zamierzam dzisiaj rozmawiać w sprawie skrzynek, więc naniosę na rysunki dodatkowe otwory.
Ale szerokość niestety muszę zostawić 30, mam mało miejsca na szafach a w planach będzie jeszcze stacja

Moderator: mod-Makieta Modułowa
W efekcie dyskusji poradomskich http://forumtt.pl/viewtopic.php?t=2402&start=0 zaakceptowano zmiany m.in w elektryce. Pojawiły się rownież rozważania o możliwosci dodania w profilach dwutorowych dodatkowych otworów w celu odwrotnego łączenia modułów. Ale czy to jest potrzebne? Nie wiem, pytaj bardziej doświadczonych modularzy.Ichu pisze:Symetryczność, ale w którym miejscu? Możesz rozwinąć?wojtek_ pisze:3. Jak z symetrycznością modułów dwutorowych? jest czy jej nie ma?
Wiem, też mi się marzą szerokie skrzynki, ale nie mam tyle miejsca żeby przechowywać tak duże skrzynki. Jak już wprawię się w modularstwie to zrobię jeden wystawowy 50cm i może nawet zakrecowywującywojtek_ pisze:1. W przypadku modułów dwutorowych zdecydowanie lepiej wygląda skrzynka o szerokosci 50 cm,
Też nad tym myślałem, ale w sumie jak nawet coś spapram to i tak dwutorowy przyda mi się bardziej niż jedno. Zastanawiam się teraz, może zacząć z trochę krótszym modułem, 30x30, bo i tak mam metrowe flexy, a będę musiał je obciąć by uzyskac 60cm.wojtek_ pisze:2. Na poligon doświadczalny proponuje zdecydowanie moduł jednotorowy - i tak stanie się żródłem materiałów staroużytecznych /obym sie mylił/ ;-)
Symetryczność, ale w którym miejscu? Możesz rozwinąć?wojtek_ pisze:3. Jak z symetrycznością modułów dwutorowych? jest czy jej nie ma?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość