Teraz to ja już nic nie rozumiem. Kwestia formy grafitti jest "kontrowersyjna" tak jak i w rzeczywistości - większość traktuje to jako wandalizm i raczej trudno nazwać to upiększaniem taboru. Dlatego tez może i opcja takiego udekorowania modelu jak dotychczas szerokim oddźwiękiem sie nie odbila (chociaz moze warto aby i taki model powstał, części Tetetkowiczów na pewno by odpowiadał).
Co do logo to ja zapytam jakie miałoby być skoro ma to być wagon forumowy? BTTB, LPR czy może PSS Społem? Ponieważ ma to być jak by nie było model okolicznościowy, gdzie powinny występować elementy charakterystyczne, została przygotowana również wersja bardziej współczesna - bo tylko model stylizowany na epV pozwala "zaszaleć" i z dużą dozą "prawdopodobieństwa" umieścić tak logo jak i specyficzną kolorystykę (wystarczy pod tym względem rozejrzeć się jak wygląda wiele współczesnych wagonów polskich prywatnych przewoźników).
"Juz nic nie rozumiem

Cierpliwie poczekam na koniec ankiety. Ja bardzo chetnie, dwie sztuki jezeli byloby tak cos na podobienstwo przedstawionego ponizej zestawiku z roznymi numerami wagonow."
No to raczej nie będzie bo te formy są praktycznie niedostępne dla takich zwykłych małych żuczków jak my...