Bardzo łatwe w montażu, mi on zajął od rozłożenia się do gotowego produktu(pomalowanego) nieco ponad godzinę. Sygnały testowane na napięciu testowym miernika.

Wtyk zamontowany to goldpin 2x3. Norma przyjęta od Whosho.
Moderator: mod-Ogółem
OK Skorzystam z tej podpowiedzimiki pisze:Najlepszy nazywa się AF 20
http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?g ... edm=958843
... Bez tego i dobrego grotu to nawet nie dotykaj bo popsujesz![]()
Cały czas o nim piszemy.Grzegorz TT pisze:U mnie do tej pory najlepiej sprawdza się AF 20 Aber.
Co potwierdza, że pasta się NADAJERanger pisze:Hydraulik mi lutował tym rury miedziane za pomocą pasty ...
A nie może być zwykła pasta lutownicza z marketu za 10-20 zeta, której jedno pudełeczko wystarczy na lata lutowaniaRanger pisze:Wode można zrobić w domu jesli masz kwas i ...ciach
Nigdy w życiu!!! Żre blachę jak termit Moskita... lothwassera (roztwór kwasu solnego i chlorku cynku) używam tylko i wyłącznie do lutowania stali. Nawet po aberze, który jest organiczny, wskazana jest kąpiel w wodzie z ludwikiem, aż zejdzie syf. Łatwo zobaczyć jak schodzi, bo blaszka zaczyna błyszczeć.Ranger pisze:....kup sobie wodę lutowniczą...
Najlepszy nazywa się AF 20Paweł Basiński pisze:No właśnie nie mam takiego topnika - a samą cyną, która zawiera kalafonię wolę nie ryzykować.
Ale jeśli jest klejony to może tam być coś nieteges z kontaktemPaweł Basiński pisze:Wystarczy 5 drutów - wspólny stanowi semafor - w końcu jest z metalu![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości