o trąbce

Moderator: mod-Tabor
A potem można mieć proces o złamanie praw autorskich, bo się może okazać, że się skopiowało pułapkę zastawioną przez firmę dr. Wilfera na cwaniaków.
Lepszy "skopany" model niż żaden... Przynajmniej ja z takiego założenia wychodzę. Skala 1:120 to sztuka kompromisów.jotesz pisze: ↑28 sty 2024, 02:42 Czekałem na ten model, ale jest to totalne rozczarowanie. Dla mnie szczegóły malowania i oznakowanie mają mniejsze znaczenie, niż podobieństwo do oryginału. Nie ma zaokrągleń po bokach frontu, więc góra nie wydaje się węższa. Gdyby nie ta półka pod oknem, to przód bardziej przypominałby "byka" lub SU46. Wolę już model KamilaW. Jak można w produkcji zainwestować w coś, co nie przypomina oryginału? Nie mogli skonsultować kształtu z Piko HO? Szkoda, nie kupię, poczekam na innego producenta. I niech nie ważą się w MTB brać za ET22.
A właśnie wczoraj pomyślałem że następnym modelem od MTB mogłoby być ET22, takie dziwne przeczucie mnie dopadło
Do pełni szczęścia brakuje grubej warstwy smaru na tarczach tych zderzaków.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość