Czy to nie Księga z prawem jazdy na RozalięCharakterek pisze:... zeskanowałem Ci pożyteczną stronkę

Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
Czy to nie Księga z prawem jazdy na RozalięCharakterek pisze:... zeskanowałem Ci pożyteczną stronkę
No chyba, że tak, tylko trzeba uważać na sefamorkiCharakterek pisze:Jak to się nie da. Na Tytusa jesteś za młody (nie to pokolenie), ale zeskanowałem Ci pożyteczną stronkę
Jak to się nie da. Na Tytusa jesteś za młody (nie to pokolenie), ale zeskanowałem Ci pożyteczną stronkęJacekk pisze: Pomysł może i dobry, ale nie zawsze skuteczny, ponieważ nie da się zmierzyć wysokość każdego budynku, a tego problemu raczej nie da się rozwiązać. No chyba, że przyjdzie się z drabiną, ale to głupi pomysł.
Pozdrawiam
Pomysł może i dobry, ale nie zawsze skuteczny, ponieważ nie da się zmierzyć wysokość każdego budynku, a tego problemu raczej nie da się rozwiązać. No chyba, że przyjdzie się z drabiną, ale to głupi pomysł.Charakterek pisze:jedziesz gdziekolwiek, mierzysz budynki w realu, dzielisz przez 120 i masz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość