przepraszam, za pomylke w poprzednim poscie, tak to jest jak sie pisze postyu na szybkiego

Moderator: mod-Tabor
Z tym tez bedzie problem. Wagony z rodziny "Z" uzywane przez PKP IC, posiadaja drzwi odskokowo-przesuwne o innej konstrukcji i rozmiarach niz drzwi lamane zgodne z UIC. Jest tez kwestia wozkow GP200, ktorych miniatury powinny byc w tych modelach. GP200 mozna bowiem spotkac w wagonach typu XB, oraz w restauracyjnych Bautzenach.Witek M. pisze:To miałem rację. Czyli na polskie "Y" za długie o 1,90 m. Chyba, żeby jakieś nowoczesne "Z" udawały...
To miałem rację. Czyli na polskie "Y" za długie o 1,90 m. Chyba, żeby jakieś nowoczesne "Z" udawały...DBv pisze: [...] Długość 26,4m
ulotka chyba jest na dzien dziesiejszy dodawana do aktualnego katologu na rok 06/07. z tego co sie dowiadywalem u niektorych sprzedawcow, zaczepy 08847 (10szt.) i 08848 (50szt.) jeszcze nie sa dostepne. nawet na stronie Tilliga w dalszym ciagu tkwi napis in planung wiec chyba na razie trzeba sie uzbroic w cierpliwosc.WrzoSS pisze:czy może widział juz ktoś nowe sprzęgi do starych lokomotyw i wagonów ?![]()
Własnie dostałem ulotke tilliga, później wyślę foto...
Tak, oczywiście CSDKrzyszTTof pisze:W którym sklepie? I wersja czeska już?
W którym sklepie? I wersja czeska już?ArturSch pisze:DBv pisze:... nowości Roco na jesień 2006: .... 36208 T679.2002 CSD Epoka IV
Co ciekawe w sklepie stoi obok Ludmiły H0 Roco i nasza jest sporo TAŃSZA... tego jeszcze nie było
" ... oj BĘDZIE SIĘ TT-DZIAŁO "
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości