Praktycznie dom już jest skończony lecz muszę jeszcze poprawić instrukcję.
Schody na poddasze są te same co z parteru na pierwsze piętro.
Jeszcze zrobię dziś poręcze woków schodów tak by nikt nie spadł.

Moderator: mod-Tabor
Nikt nie mówił, że będzie łatwo, w końcu firmy doradcze kosza na "pomocy" niesamowitą kasę, ale z tymi szkoleniami to chyba nieco przesadziłeś, albo ktoś Cię próbuje wkręcić.Slawek77 pisze:Temat uznaję za zamknięty w tej sprawie.
Nie będzie działalności, nie takie proste dostać dofinansowanie.
Wymagane jest sporo ilość dokumentacji szkolenia w danym kierunku itd...
Pewnie to sobie przemyślałeś i skalkulowałeś, ale czy druga maszyna na start jest na pewno warunkiem koniecznym startu? Otwórz, zacznij, zobacz jak pójdzie, zamiast ryzykować i wytaczać drugie działo na komara. Dotacja nie musi być wzięta na starcie, jeśli działalność zatrybi dopiero pomyślisz nad dotacją i rozwojem. Jeśli dotacja nie na nową firmę i start-up, to na rozwój eksportu w Agencji Rozwoju PrzedsiębiorczościSlawek77 pisze:Działalność nie problem tylko że musiałbym kupić nową maszynę, a to nie wchodzi w grę.
Na mojej maszynie nie wyrobię się z zamówieniami na tyle bym utrzymał siebie i działalność.
Więc żeby rozpocząć działalność na mojej maszynie, to ceny projektów musiały by wzrosnąć o co najmniej 50% a wtedy nikt tego nie kupi.
Dlatego temat sprzedaży oraz innych propozycji nie aktualne.
Nie będę ryzykować sprzedawać na tą skalę bez działalności bo wiem jacy Polacy są.
No to niedobrzeSlawek77 pisze:Temat uznaję za zamknięty w tej sprawie.
Nie będzie działalności, nie takie proste dostać dofinansowanie.
...........Nie będę ryzykować sprzedawać na tą skalę bez działalności bo wiem jacy Polacy są.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości