Maciej.
Moderator: mod-Makieta Modułowa
Metoda zasypywania na sucho gołego toru pochłania więcej tłucznia, ale jest szybka. Ja u siebie najpierw zalałem pierwszą warstwę wikolem pomiędzy podkłady (trochę czasochłonne), a potem jak wyschło powierzchni do zasypywania było mniej. Mniej tłucznia idzie, ale "zabawy" więcej.winner_xp pisze:(...)na całą stacje poszło mi raptem 3i1/4 paczki tłucznia( zostało na jakąś skrzynkę z mostem)
Niezłe. Powinno się nadać: http://www.modelleisenbahn-haertner.de/ ... 13576.htmlwinner_xp pisze:Albo takie cuś
Myśle nad tym, dochodzę do wniosku ze odpowiednio wydrukowana ściana będzie dobrym rozwiązaniemMasz jakieś pomysły?
A jak już nawet policzysz te cegły, to co dalej? Jak masz zamiar wykonać ten budynek, uzyskać model ceglanej ściany? Masz jakieś pomysły?winner_xp pisze:Dzięki za zainteresowanie, napisałem do autora tematu z forum Martel i posiadam lepsze zdjęcia z których da sie spokojnie wyliczyć cegły i po pierwszych przymiarkach błąd faktycznie będzie nie zauważalny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości