A ja szczerze odradzam Multimaus Roco. O ile do zabawy w domu jest ok to na zloTTach gdzie jeździmy w DCC Multimaus można o du.ę potłucgbbsoft pisze:Najlepsze to obecnie jest chyba pierwsze (MultiMouse).

Moderator: mod-Elektryka i DCC
A ja szczerze odradzam Multimaus Roco. O ile do zabawy w domu jest ok to na zloTTach gdzie jeździmy w DCC Multimaus można o du.ę potłucgbbsoft pisze:Najlepsze to obecnie jest chyba pierwsze (MultiMouse).
...i dostarczyć (do DE) w przypadku jakicholwiek problemów gwarancyjnych.Beniamin pisze:...cena w porównaniu do sklepowej MM jest no różnica, no i to że mogę towar osobiście odebrać,
I co z tego ? 10-cioro przykazań też coś mówi, a kto by się tym przejmował.maciej_kolej pisze:Zdaje się że UE nakazuje tłumaczenie instrukcji produktów obcojęzycznych w Polsce
Pewnie jak by były w języku Polskim to bym czytałArturSch pisze:DOKŁADNIE o tym mówimy, ale kto by się przejmował instrukcjami
DOKŁADNIE o tym mówimy, ale kto by się przejmował instrukcjamiCharakterek pisze:Ja wymieniłem na 2 żarówki po 10V (zgodnie z instrukcją)
Nigdy NIE WIERZ w słowo pisaneromek tt pisze:Chłopaki przecie w instrukcji eilzugów pisze ,że do DCC trzeba wymienic żarówki,tak samo np.w BR 01.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości