Sosna jest bardzo trudna do zrobienia. To co zrobiłem z góry wygląda znacznie ciekawiej ale nadal prowadzę eksperymenty.
Fotki makiety oczywiście opublikuję ale po ostatecznym wykończeniu przynajmniej fragmentów. W tej chwili prace trwają...
Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
Bardzo ładne drzewko, ale wg mnie, sosny tak NIE WYGLĄDAJĄGrzegorz TT pisze:Kolejna próba zrobienia sosny

Ja kupuję u "jasiek5" na Allegro i jestem bardzo zadowolony. Bardzo szybkie dostawy. Dziś dostałem przesyłkę - 12 szt.Skała pisze:Czy ktoś ma namiary na jakiś sklep internetowy gdzie po przystępnej cenie kupie listowie na siateczce firmy Polak?

jakim jest prawdopodobnie watolina stosowana do ocieplania kurtek
 jakim jest prawdopodobnie watolina stosowana do ocieplania kurtek  . Została rozwarstwiona i pomalowana.
 . Została rozwarstwiona i pomalowana. .
.Pigment emulsyjnyI trochę samokrytyki - marnie wychodzą mi pnie drzew. Stosowane farby dają połysk co wdać na fotkach. Proszę o poradę jakich farb użyć.
 ), a do tego pigment emulsyjny czarny bądź jakiś brąz (albo oba naraz
), a do tego pigment emulsyjny czarny bądź jakiś brąz (albo oba naraz  ). Litr takiej zabarwionej farby starczy na duuuuużo drzew
). Litr takiej zabarwionej farby starczy na duuuuużo drzew 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość