...jak już sobie kupisz, to potem pomyślisz o dźwięku:Borczy pisze:...Czaję się z zakupem pomimo wielu krytycznych uwag...chyba fundnę sobie to coś
EP05 z dźwiękiem
Moderator: mod-Tabor
...jak już sobie kupisz, to potem pomyślisz o dźwięku:Borczy pisze:...Czaję się z zakupem pomimo wielu krytycznych uwag...chyba fundnę sobie to coś
No i dzięki za info Piotrze. Z Ok1 problem i u mnie był identycznypiottrw pisze:Kółko rurek mam, ale w weekend będę miał czas to puszczę i filmik zapodam, Na modelowych mam bocznicę na moim ttorcie o R poniżej 286 mm i tam lokomotywa wjeżdża - kolega biker widział. Zresztą każdą jaką mam w tym parowóz Ok1 i Tkt3 oraz pikowskie też niby o R min. 310 mm, a wjeżdżają, tylko w Ok1 wiązary już się w pewnym momencie blokują na kilka cm jazdy. Gorzej może być z rurkowymi zwrotnicami. ich pseudo iglice blaszkowe chodzą jak chcą, wtedy może nie trafić w dziób.
Wszystko zależy od tego jak poważnie producent podchodzi do swoich klientów. Jeśli ma to gdzieś to model TT może być tylko przeskalowaną formą H0 i posiadać dokładnie te same wady, póki jednak nie ma gotowego produktu wszystko może się zdarzyć, więc nie traćmy nadziei.piotrek092 pisze:Co o tym sądzicieCzy RUMUN w TT/po falstarcie w H0/ będzie miał te same wady,czy MTB go poprawi
Co zaś do Golfa I:carman pisze:Wygląda na to, że Skody już nie będą sprzedawane po 2 sztuki... I gdzie Ty widzisz tego Golfa?DBv pisze:- VW Golf I
Wygląda na to, że Skody już nie będą sprzedawane po 2 sztuki... I gdzie Ty widzisz tego Golfa?DBv pisze: - wspomniana już Skoda 110 w 2 wersjach kolorystycznych (błekit i ochra)
...nie zapominajmy jednak o równie ciekawej - także dla nas - propozycji ostatniej:
- VW Golf I
Chcąc być precyzyjnym z nowości jest:KrzyszTTof pisze:Nowości Herpy: https://www.elriwa.de/media/pdf/herpa_c ... _05-06.pdf Interesująca pozycja dla nas w TT - Skoda 110.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość