Moderator: mod-Tabor
Na Naszej stronie (jeżeli ktoś ją dokładnie studiował) mógł zauważyć,że również przedstawiliśmy porównanie Ludmił prod. BTTB i Roco .DBv pisze:[Tak przy okazji znalazłem takie ciekawe zdjęcie, które chyba najlepiej słuzyć może za porównanie obu modeli. Dodatkowy komentarz zbyteczny:
http://www.rietdorf.de/tt/132/
To pewnie PCC SzczakowaArturSch pisze:A wracając z Radomia widzieiśmy pięknie malowaną fioletowo-pomarańczową (a może niebiesko-pomarańczową, bo już się ściemniało)
JarkoTT też swoje 0,03 PLN dołożyłmaciej_kolej pisze:[shadow=red]hehehe[/shadow] - dobrze znać takiego kusiciela. No i dobrze, za namową szarpnąłeś portfel na zbożny cel - Ludmiłę
To obawiam sie jest nie do pogodzenia na dłuższą metę. Bo w zasadzie model Roco które opisujesz (BR132 i BR80) nie są aktualnie produkowane. Wiec przyjmujac takie założenie, jak rozumiem, nie powinieneś ich opisywac. A jeżeli je opisujesz, to tym bardziej nalezałoby napisac o innych wersjach, nawet z adnotacja ze aktualnie taki a taki model nie jest produkowany. Bo problem bedzie sie najprawdopodobniej pogłębiał. Tillig robi coraz krótsze serie, coraz trudniejsze do uchwycenia.Charakterek pisze:Na stronie chcę, by były obecne numery tych modeli, które są ogólnodostępne w sklepach.
Ależ oczywiście,że były pakowane w pudełka Tilliga. Oto moje dwie Ludmiły :Charakterek pisze:Co do numerów katalogowych.
Pudełka? Chyba zawsze były to pudełka Roco - ja w każdym bądź razie nie słyszałem i Ludmile w pudełkach Tilliga.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość