Dla mnie zaginarki The Small Shop są jedyną opcją jeśli chodzi i taki sprzęt - jakość, prycyzja wykonania, funkcjonalnosć. Jednakże na pewno nie dam zarobić chłopakom ze sklemu M-Zone. Jeśli już kupować to tylko w LuckyModel. Tutaj są wszystkie produkty The Small Shop.
Jeśli zbierze się trochę więcej osób to proponuję grupowe zakupy zaginarek, ja również jestem zaintersowany. Ja optuję za: Item No. - SS-5-WKS
Zaginarka do blaszek fototrawionych
Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
- Ranger
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Zaginarka do blaszek fototrawionych
A która byłaby najlepsza dla naszych potrzeb, czyli modeli w TT?
- Misiek
- Kontakt:
Tak, w tym sklepie.
Takie same u producenta i dilera w UK cenowo wychodzą (z uwzględnienem kosztu przesylki) tyle samo, więc za bardzo nie ma co się sprężać, przy ściąganiu "importem własnym".
Takie same u producenta i dilera w UK cenowo wychodzą (z uwzględnienem kosztu przesylki) tyle samo, więc za bardzo nie ma co się sprężać, przy ściąganiu "importem własnym".

-
- Kontakt:
Te już widziałem i podziwiałem
również cenę podziwiałem
tak się zastanawiałem nad tą 8" tylko cholerka droga....
Paweł
Kupujesz rozumiem w tym sklepie?

Paweł
Kupujesz rozumiem w tym sklepie?
- Misiek
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 27 gru 2009, 15:29 przez Misiek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Zaginarka do blaszek fototrawionych
Witam!
Tak po świętach mnie naszedł temat powyższy
- znalezienie dobrej zaginarki do blaszek.
Bo oczywiście można wyginać przy pomocy różnych narzędzi, ale akurat to jest specjalnie do tego dedykowane.
Możecie polecić jakieś dobrej jakości zaginarki? Jakimi kryteriami się kierować? Dla mnie to przede wszystkim długość zaginanego elementu - bo zdarzają się do zagięcia elementy długości kilku czy nawet kilkunastu cm. Ale są również zaginarki które posiadają jakieś dodatkowe "kopytka" pod różnego rodzaju zaginane elementy
Czy przy pomocy takiej zaginarki da się zagiąć np. kątownik o ściankach 1mm?
Paweł
Tak po świętach mnie naszedł temat powyższy

Bo oczywiście można wyginać przy pomocy różnych narzędzi, ale akurat to jest specjalnie do tego dedykowane.
Możecie polecić jakieś dobrej jakości zaginarki? Jakimi kryteriami się kierować? Dla mnie to przede wszystkim długość zaginanego elementu - bo zdarzają się do zagięcia elementy długości kilku czy nawet kilkunastu cm. Ale są również zaginarki które posiadają jakieś dodatkowe "kopytka" pod różnego rodzaju zaginane elementy

Czy przy pomocy takiej zaginarki da się zagiąć np. kątownik o ściankach 1mm?
Paweł