Makieciarz / www.makieciarz.pl

Każdy sklep w osobnym wątku.

Moderator: mod-Giełda

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wlodar
Kontakt:

Re: Makieciarz / www.makieciarz.pl

Post autor: wlodar »

I od tego jest ten wątek. Każdy pisze o tym, co mu leży na wątrobie w związku z tym konkretnym sprzedawcą. Na forum pojawiają się nowi ludzie i mają prawo wiedzieć jakie są aktualne odczucia klientów, bo może coś się zmieniło od czasu postów z przed dajmy na to roku.

Jeszcze mały wtręt odnośnie poczynań modelarskich i chwalenia się nimi na forum. Otóż każdy dłubie ile chce i każdy chwali się tym ile chce. Wątek dotyczy sklepu, więc znaczna część kolegów tutaj wcale nie musi być modelarzami, bo może wystarczać im samo kolekcjonerstwo. I nie ma w tym nic złego. Ja na ten przykład cały czas coś tam dłubie, ale się tym nie chwalę, bo zwyczajnie nie chce mi się robić zdjęć (patrzcie: posadziłem drzewko. Ładne? :mrgreen: ) i nikt mnie do tego nie zmusi. :evil: I to wszystko, co miałem do powiedzenia nie na temat, w końcu wątek dotyczy sklepu.
Miłego dnia dla wszystkich. :D
ko20
Kontakt:

Post autor: ko20 »

piotrek092 pisze:Kolego Ko20 -zazdrość ,jakieś latanie za paczkami o czym Ty bredzisz ,przestań skomleć o makieciarzu a pokaż się ze strony modelarskiej /nie tylko ty miałeś z nim przygody/bez odbioru !!
Bardzo proste latanie za paczkami. W każdym normalnym sklepie internetowym kupuje sobie takiego dnia i godziny, żebym był w domu w dniu następnym i kurier mnie zastał. Każdy normalny sklep ma jasno napisane reguły: zaksięgujemy wpłate dp godziny XX to wyślemy tego samego dnia. Kurier w 99% dostarcza dnia nastepnego. Prosto i przyjemnie pod drzwi. Na pocztę mam 5km, plus pracuje w takich godzinach że cięzko zdążyć.

Nie wiem czemu stwierdzenie faktu jak działa omawiany sklep jest skompleniem czy bredzeniem :evil: A już czemu fatalna obsługa sklepu ma być porównywana do moich skromnych poczynań modelarskich, to już zupełnie nie mam pomysłu.
Awatar użytkownika
Mariusz
Kontakt:

Post autor: Mariusz »

Spokojnie Panowie.
Ale coś w tym jest. Więcej piszemy, mniej pokazujemy.
Każdy ma prawo wyrazić opinię o sprzedawcy. Ja kupuję za pobraniem i jakoś nie narzekam.
Awatar użytkownika
wlodar
Kontakt:

Post autor: wlodar »

piotrek092 pisze:...przestań skomleć o makieciarzu a pokaż się ze strony modelarskiej...
A ty czujesz się tutaj jakimś przełożonym? Co to w ogóle za odzywki do współforumowiczów?
piotrek092
Kontakt:

Post autor: piotrek092 »

Kolego Ko20 -zazdrość ,jakieś latanie za paczkami o czym Ty bredzisz ,przestań skomleć o makieciarzu a pokaż się ze strony modelarskiej /nie tylko ty miałeś z nim przygody/bez odbioru !!
ko20
Kontakt:

piotrek092 pisze:Sprytne czy nie, ważne że model jest :mrgreen:
Ech, zazdroszczę czasu i możliwości "latania" za paczką, która nie wiadomo kiedy i jakim transportem nadejdzie. Większość ludzi zwyczajnie nie może pozwolić sobie na taki luksus :-(
JarUs
Kontakt:

Post autor: JarUs »

Wojtek_Kraków pisze:Jak nie będzie kolejek to czym będzie handlował?? ;)
... do "kasy" :mrgreen:
Wojtek_Kraków
Kontakt:

Post autor: Wojtek_Kraków »

JarUs pisze:Słusznie !! Kolejek nie będzie 8)
Jak nie będzie kolejek to czym będzie handlował?? ;)
JarUs
Kontakt:

Post autor: JarUs »

artens14 pisze:Ten sklep trzeba odstawić na boczny tor.
Słusznie !! Kolejek nie będzie 8)
artens14
Kontakt:

Post autor: artens14 »

A ja kupiłem za pobraniem,towar był na sklepie-1,5 miesiąca i nie ma.Ten sklep trzeba odstawić na boczny tor.
piotrek092
Kontakt:

Post autor: piotrek092 »

Sprytne czy nie, ważne że model jest :mrgreen:
michal.pirat
Kontakt:

Post autor: michal.pirat »

Ja mimo wszystko kończę współprace z makieciarzem, to wszystko poniżej dzisiejszych standardów
Awatar użytkownika
miano
Kontakt:

Post autor: miano »

A ja jednak napiszę pozytywnie.
Kupuję za pobraniem to co jest od ręki, a czasami na zamówienie.
W pierwszym przypadku towar dociera po kilku dniach, w drugim do 2 tygodni.
Wynika to z tego że dawno dawno temu się naczekałem...

Dlatego moja rada - kupujcie za pobraniem

pzdr PioTTrek
michal.pirat
Kontakt:

Post autor: michal.pirat »

zamówienie złożone 4 Marca 2019, do dziś zero konkretnej wiadomości, najpierw ze zamówienie zostanie wysłane 7 Marca, później że 11 Marca, a dziś dzwonie i facet w ogóle nie wie o co chodzi i prosi o SMSa z numerem zamówienia, mówi ze odpowie wieczorem, nie wiem jak tak można.. Z moim 3 letnim synem lepiej sie można dogadać
ko20
Kontakt:

piotrek092 pisze:Aż strach pisać pozytywnie o makieciarzu w tym wątku, ale krótko zamówione poszło 2tygodnie czekania i towar w domu i co ciekawe nie jest w ofercie sklepu, :mrgreen:
No masz, odkryłeś sposób. Trzeba kupować to czego nie ma. Bo jak się kupuje to co jest, to trzeba dłużej czekać. Sprytne!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sklepy”