Tak napisałem w ostatnim wierszu.....adrian pander pisze:Pod obrazkiem piszę produkcja małoseryjna Kamil....

Moderator: mod-Tabor
Tak napisałem w ostatnim wierszu.....adrian pander pisze:Pod obrazkiem piszę produkcja małoseryjna Kamil....

i to prawda - obecny Schirmer to jakość modeli porównywalna do modeli z najlepszych lat Tilliga. nic tu nie ma wspólnego z pierwszymi modelami tej firmy - choć i też został w mojej kolekcji wagon z butlami z acetonemmakieciarz pisze: Wykonanie pierwsza liga jak i cena u Schirmera.
 . mam całe stado ich węglarek, wapniarek, kilka osobowych - w tym PKP - polecam!
 . mam całe stado ich węglarek, wapniarek, kilka osobowych - w tym PKP - polecam!W uzupełnieniu : Flayer Schirmer'a.piotrek092 pisze:...Schrimer (...) wagon bagażowy Pwi 31a .
 ), ze srebrnymi sprzęgami skrzynkowymi, które przez całą długość wagonu były połączone blaszką. Mam ten wagon do dziś, otoczony sentymentem. Cieszę się, że po kilkudziesięciu latach ten wagon trafia do oferty u kolejnego producenta.
 ), ze srebrnymi sprzęgami skrzynkowymi, które przez całą długość wagonu były połączone blaszką. Mam ten wagon do dziś, otoczony sentymentem. Cieszę się, że po kilkudziesięciu latach ten wagon trafia do oferty u kolejnego producenta.

Poka,pokakrzysztof pisze:na pudełkach tego zestawu jest exclusiv AMC

To działalność Tilliga czy Tilliga na zlecenie AMC? Tzn. da się kupić taniej w Czechach?

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość