Niech wychodząagrest12 pisze:No i kolejne zapowiedzi....Ciekawe tylko czy ukażą się w tym roku?
Class 66 i co niektórym się znowu urwie ...

Już się nie mogę doczekać
Zamówione mam dwa malowania

Moderator: mod-Tabor
Niech wychodząagrest12 pisze:No i kolejne zapowiedzi....Ciekawe tylko czy ukażą się w tym roku?
Class 66 i co niektórym się znowu urwie ...
W Warszawie (i chyba nie tylko) było kilka Ikarusów 435.oelka pisze:W całej Polsce, w większych miastach były Ikarusy 620 w latach 60., oraz współcześnie 260 i 280. Łódź dodatkowo miała kilkanaście Ikarusów 556 w latach 70., być może z partii dla Śląska. Natomiast do Ikarusów 66 poza Śląskiem nikt się nie przyznaje.
Zapomniałem, że Śląsk (Częstochowa była w tym samym województwie do 1975 roku) miał kiedyś własny rozdzielnik i specjalnie dla Śląska prowadzono import autobusów.euzeb pisze:zdjęcie (...) Na Śląsku w w trzech odmianach różniących się rozmieszczeniem drzwi. Na pewno eksploatowane były również w Częstochowie.
Ten model Ikarusa do Polski nie trafił.Fantomas pisze:Gotowiec, tylko pomalować po naszemu: http://www.mbs-sebnitz.de/1-120-ikarus- ... ueren.html
A tłumaczenie, choćby ogólneBarTTmań pisze:Cytuję w oryginale: ...
dla TT analogiczny program produkcyjny jak do H0?jafrap pisze:Na 1 stronie jest wspomniane o TT.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości