www.modele-ad9bis.pl

Każdy sklep w osobnym wątku.

Moderator: mod-Giełda

ODPOWIEDZ
miszka-75
Kontakt:

Re: www.modele-ad9bis.pl

Post autor: miszka-75 »

Ten sklep to wręcz "Ziemia Obiecana" dla tych, którzy chcą uzupełnić swoją kolekcję o brakujący tabor BTTB; zarówno lokomotywy, jak i wagony są po przystępnych cenach. Ja niedawno kupiłem 3 cysterny czteroosiowe, których mi bardzo brakowało i rozjazd. A i obsługa bardzo miła, szybka i sprawna. Naprawdę sklep godny polecenia.
Awatar użytkownika
LemingAnadyrski
Kontakt:

Post autor: LemingAnadyrski »

Parę osób powyżej chwaliło, to i ja się przyłączę. ;-) Kupowałem nie na Alledrogo, tylko przez sklep internetowy. Krótko
ujmując: dobry kontakt mailem (w tym rozwianie wątpliwości co do wyboru egzemplarza obudowy lokomotywy do przeróbki),
szybka wysyłka, paczka porządnie zapakowana.

Wybór części do różnych "skarbów" BTTB, które wielu z nas ma wciąż w swoich kolekcjach, jest całkiem spory. Jak będę
jeszcze czegoś potrzebował, to pewnie znów tu zrobię zakupy, co i innym polecam.
monique222
Kontakt:

Post autor: monique222 »

Ja również się podpiszę kontakt rewelacyjny a i towar w bardzo dobrych cenach
emer2727
Kontakt:

Post autor: emer2727 »

Chcialbym wszystkim polecic ten sklepik. Zakupilem ostatnio elementy trakcji. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. Pan Albert okazal sie uprzejma i otwarta osoba a zakupione przedmioty dotarly do mnie w "przeciwpancernej" kopercie:) Prawdziwy wzor sprzedawcy do nasladowania:)
Pozdrawiam i jeszcze raz polecam:)
Awatar użytkownika
Mac
Kontakt:

Post autor: Mac »

Kupowałem u pana Alberta kilka drobiazgów, zarówno przez Allegro jak i bezpośrednio w sklepie i mogę go z czystym sumieniem polecić: szybko, sprawnie, z bieżącą informacją mailową o stadium realizacji zamówienia.
Gdy kupowałem w sklepie okazało się że przesyłka wyszła nieco taniej niż wyliczył system i w ramach rekompensaty sprzedający, z własnej inicjatywy, dołożył mi parkę zderzaków.
Ołgierd
Kontakt:

Post autor: Ołgierd »

Jak wyżej, bardzo duża fachowość, kultura i uczynność. Warto pytać o pomoc przy poszukiwaniu np. części zamiennych do BTTB
Marsal
Kontakt:

Post autor: Marsal »

Potwierdzam, bardzo uczciwie, fachowo. Pan Albert sprzedaje używany tabor (prawdopodobnie pochodzący z zagranicy) zarówno TT jak i H0. Kupowałem wielokrotnie, coprawda nie przez stronkę sklepu, ale na aukcjach. Czasami zdarzyło się również kupować tylko poprzez kontakt mailowy. Można pytać o części taboru, jeżeli ich nie posiada to pyta wsród swoich znajomych i jest duże prawdobodobieństwo, że załatwi to co nam trzeba.
Awatar użytkownika
merry
Kontakt:

Post autor: merry »

Znam człowieka. Bardzo uczciwa i rzetelna osoba. Towar wysokiej jakości.
skorpionek81
Kontakt:

Post autor: skorpionek81 »

Na alle... dokonałem kilku zakupów i bez zastrzeżeń. Nie wiem jak przez sklep ale raczej powinno być ok.
kapitanwasyl
Kontakt:

www.modele-ad9bis.pl

Post autor: kapitanwasyl »

Czy ktoś tu kupował ?
Tak przypadkiem wpadłem na stronę ... http://www.modele-ad9bis.pl/13-lokomoty ... derway=asc
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2011, 08:44 przez kapitanwasyl, łącznie zmieniany 4 razy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sklepy”