Makieciarz / www.makieciarz.pl
Moderator: mod-Giełda
-
- Kontakt:
Re: Makieciarz / www.makieciarz.pl
Z jeden, dwa wezmę na stan plus rezerwacje. Tampodruk na nich pozostawia niestety wiele do życzenia, ale jednak jakiś tam rodzynek to jest.
Na stronie TT Club Berlin są jeszcze dwa wagony chłodnie PKP Lech i Tyskie ale jakość wykonania mnie rozwala i ich nawet nie zamawiałem, na życzenie mogę je zamówić.
Na stronie TT Club Berlin są jeszcze dwa wagony chłodnie PKP Lech i Tyskie ale jakość wykonania mnie rozwala i ich nawet nie zamawiałem, na życzenie mogę je zamówić.
- Sudovia
- Kontakt:
Będziesz je miał na stanie?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na 4 złożone przeze mnie zamówienia:
-jedno zostało szybko zrealizowane, bez zarzutów (święto lasu)
-dwa zostały zrealizowane z opóźnieniem po mailowej interwencji
-jedno zostało niezrealizowane pomimo prób dzwonienia i mailowania, może jak poczekam jeszcze pół roku (zamówienie z maja) to zaskoczy mnie nagle zabłąkana paczka
-na ostatnie czekam już 2tygodnie mimo, że wszystko było teoretycznie na stanie - na mail klasycznie nie doczekałem się odpowiedzi...bo po co
Z szacunkiem podchodzę do wszystkich, którzy prowadzą swój biznes i jestem bardzo wyrozumiały, ale Szanowny Makieciarz sam strzela sobie w kolano. Pod hasłem "organizacyjna porażka" powinno się wyświetlać w wikipedii "makieciarz.pl"
Ostatnie zamówienie złożyłem w dobrej wierze, że każdemu zdarzają się wpadki ale jak widzę w tym przypadku jest to obowiązująca reguła.
-jedno zostało szybko zrealizowane, bez zarzutów (święto lasu)
-dwa zostały zrealizowane z opóźnieniem po mailowej interwencji
-jedno zostało niezrealizowane pomimo prób dzwonienia i mailowania, może jak poczekam jeszcze pół roku (zamówienie z maja) to zaskoczy mnie nagle zabłąkana paczka
-na ostatnie czekam już 2tygodnie mimo, że wszystko było teoretycznie na stanie - na mail klasycznie nie doczekałem się odpowiedzi...bo po co
Z szacunkiem podchodzę do wszystkich, którzy prowadzą swój biznes i jestem bardzo wyrozumiały, ale Szanowny Makieciarz sam strzela sobie w kolano. Pod hasłem "organizacyjna porażka" powinno się wyświetlać w wikipedii "makieciarz.pl"
Ostatnie zamówienie złożyłem w dobrej wierze, że każdemu zdarzają się wpadki ale jak widzę w tym przypadku jest to obowiązująca reguła.
-
- Kontakt:
Jest telefon podany na stronie, wystarczy zadzwonić i będzie info czy jestem czy nie.
-
- Kontakt:
Ktoś coś wie?
Czy Pan Piotr znowu jest "chory", czy może znowu wyjechał za granicę, a moze znowu się przeprowadza albo komp mu siadł, a może znowu poleciał w kosmos?
Ponownie nie odpowiada na maile i zalega z towarem, ktory został dostarczony jedynie częściowo. W każdym razie - przy takim "kontakcie" - jestem bliski zakończenia dokonywania zamówień u "Makieciarza" - wszak innych dostawców jest dość.
Ale zaległej wpłaty (od 3 miesięcy) nie popuszczę, coby nie było nieporozumień.
Czy Pan Piotr znowu jest "chory", czy może znowu wyjechał za granicę, a moze znowu się przeprowadza albo komp mu siadł, a może znowu poleciał w kosmos?

Ponownie nie odpowiada na maile i zalega z towarem, ktory został dostarczony jedynie częściowo. W każdym razie - przy takim "kontakcie" - jestem bliski zakończenia dokonywania zamówień u "Makieciarza" - wszak innych dostawców jest dość.
Ale zaległej wpłaty (od 3 miesięcy) nie popuszczę, coby nie było nieporozumień.
- Jerzyr
- Kontakt:
To masz szczęście. Ja pomimo informacji od Makieciarza w zeszłym tygodniu o wysłaniu nadal czekamGloow pisze:A ja pochwalę. Zamówienie złożone w środę 17.08.11 Zapłacone 18.08.11. A dzisiaj w poniedziałek 22.08.11 lokomotywa już u mnie jeździ.

-
- Kontakt:
A ja pochwalę. Zamówienie złożone w środę 17.08.11 Zapłacone 18.08.11. A dzisiaj w poniedziałek 22.08.11 lokomotywa już u mnie jeździ.
- Marcin
- Kontakt:
Nie tylko twój, ten człowiek nawet na zapytanie nie potrafi odpowiedzieć, żenada jak wszystkie jego nicki na allegro.
- Jerzyr
- Kontakt:
Chyba dalej pogrążył się w błogim śnie. 1 sierpnia zamówiłem dekoder, który miał w kilka dni dotrzeć do mnie. Szkoda, że nie czytałem wcześniej tego wątku. Swoją drogą to trochę dziwne podejście Makieciarza, rozumiem, że mogły wystąpić jakieś problemy (o tym się informuje), ale w ten sposób traci klientów. Mój to był chyba pierwszy i ostatni tam zakup.BarTTmań pisze:Dobra - cofam alarm. Piotrek odżył wreszcie !
Ostatnio zmieniony 19 sie 2011, 14:55 przez Jerzyr, łącznie zmieniany 1 raz.
- BarTTmań
- Kontakt:
Dobra - cofam alarm. Piotrek odżył wreszcie !
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Zlecenie z początku lipca dotarło 

- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Mi zmienił wczoraj status na "wysłane". Ponagliłem w tygodniu drugim e-mail'em.
- BarTTmań
- Kontakt:
Czy Ktoś ma kontakt z Piotrem ? Mi nadal w żaden sposób się nie udaje...
-
- Kontakt:
Do mnie też dotarła priorytetowa paka - wszystko jest ok, choć jeszcze do dosłania zostały 2 elementy z zamówionych 11 (o czym p. Piotr poinformował wcześniej mailowo). Mam nadzieję nie czekać na nie zbyt długo.
Cieszę się że sytucja wraca do normy, ale ponowne zdobycie zaufania klientów będzie wymagało przyspieszenia realizacja zamówień i znacznie lepszego oraz szybszego kontaktu mailowego/telefonicznego.
Cieszę się że sytucja wraca do normy, ale ponowne zdobycie zaufania klientów będzie wymagało przyspieszenia realizacja zamówień i znacznie lepszego oraz szybszego kontaktu mailowego/telefonicznego.