Blaszki spełniające swoje zadanie ok. 20 lat temu wycinałem z żyletek. Teraz pewnie znalazłbym lepszy materiał, ale na pewno bym ich nie kupował. Co innego imitacja sprzęgu śrubowego, nad tym kilka razy się zastanawiałem, jak jeszcze pojawiały się na allegro.Marsal pisze:Chodzi mi właśnie o takie blaszki, też chcę połączyć nimi wagony BTTB. Pamieta Kolega może jaki koszt był tych blaszek w modelmanii?
Sprzęg sztywny
Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
-
- Kontakt:
Re: Sprzęg sztywny
- krzysztof
- Kontakt:
przejrzałem faktury i znalazłem:
2,74 brutto za 1 sztukę (ale mam 5% zniżki
)
2,74 brutto za 1 sztukę (ale mam 5% zniżki

Ostatnio zmieniony 15 lis 2010, 21:37 przez krzysztof, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Chodzi mi właśnie o takie blaszki, też chcę połączyć nimi wagony BTTB. Pamieta Kolega może jaki koszt był tych blaszek w modelmanii?
- krzysztof
- Kontakt:
blaszki do LVT numer katalogowy 333600 zamówiłem i dostałem w Modelmanii - było to rok temu. nie znajdziesz ich w ofercie, ale zapytałem i przysłano mi 20 sztuk. łączę nimi Y.
natomiast sprzegi ze zdjęcia kupiłem w hobby-shop.cz ale nie zauważyłem już ich w ofercie.
można jednak zapytać. to była wypraska a w niej kilkanaście takich sprzęgów o różnej(!) długości.
natomiast sprzegi ze zdjęcia kupiłem w hobby-shop.cz ale nie zauważyłem już ich w ofercie.
można jednak zapytać. to była wypraska a w niej kilkanaście takich sprzęgów o różnej(!) długości.
-
- Kontakt: