piottrw pisze:...Brakuje ci tylko drutów na makiecie do patyczaków

Moderator: mod-Moja TT
piottrw pisze:...Brakuje ci tylko drutów na makiecie do patyczaków
Tak, w katalogu Tilliga (on line) figuruje jako model wychodzący. Zostaje tylko wersja z pantografem. Jak to zobaczyłem, zamówiłem od razu (miałem z tym jeszcze zaczekać). I nie żałujęcarman pisze:...Zauważyłem jednak, że Tillig pozbył się już tego restauracyjnego wagonu.
Właśnie, ja się też zastanawiałem razem z Jarkottem w Sosnowcu. Taki był w zestawie z BR218, jak słusznie napisał DBv. Ma w innych miejscach oznaczenia klasy, inne tablice kierunkowe (Berlin - Muenchen), brak białego paska u dołu, o ramie już napisałeś. Nie ma takiego wagonu w katalogu pojedynczych modeli Tilliga. Nawet myślałem, czy się nie wymienić z kimś na "Hamburg - Berlin", żeby mieć jednolity skład (może ktoś chciałby zebrać "Berlin - Muenchen"?), ale w końcu poprzestałem.carman pisze:A co to za wagon z czarną ramą? Takie coś było w ofercie? I dotyczy się IV epoki?
A co to za wagon z czarną ramą? Takie coś było w ofercie? I dotyczy się IV epoki?Jacula pisze:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość