To właśnie ostatnio poczyniło Roco i wypuściło śliczniusie Oi2 (niestety) w H-Ziobro, ale oko warto nacieszyć: http://www.roco.cc/index.php?id=8&Anfan ... mmer=62211
a toto tez ładne --- było?:
tutaj znalazłem.
Moderator: mod-Tabor
Gdybym jeszcze postawił znak zapytania...KrzyszTTof pisze:Sam sobie odpowiedziałeś
Sam sobie odpowiedziałeśoelka pisze:Beckmann od lat ma w ofercie BR180 i wcale jakoś świata nie podbił... Ugrzązł w pierwszym malowaniu tej lokomotywy i w typowej dla siebie cenie.
Beckmann od lat ma w ofercie BR180 i wcale jakoś świata nie podbił... Ugrzązł w pierwszym malowaniu tej lokomotywy i w typowej dla siebie cenie.KrzyszTTof pisze:Według mnie model czeskiej serii 372 (BR180) będzie hitem i zapewni Kuehnowi duży kawałek rynkowego tortu.
No i są - planowane około 15 stycznia...Fantomas pisze:500905 – Na początku grudnia (wagon Poczty Polskiej Gmx)
500906 – Środek grudnia (zestaw 3 wagonów osob. ABi, Bi, Bi)
Miało być tak ładnie, a wyjdzie jak zawsze? Czekamy do przyszłego roku?
Jasne - Tillig ugotował się cenami swoich wyrobów w TT, oczywiście nadal jest potentatem i tego nie kwestionuje - co do Kuehn'a obrał dobry kierunek i faktycznie nowości przybywa, oby tak dalej, sam jestem ciekaw tych Yków....czyżby czas rozstać się z Ykami Tillig vel BTTBKrzyszTTof pisze: Według mnie model czeskiej serii 372 (BR180) będzie hitem i zapewni Kuehnowi duży kawałek rynkowego tortu. Podobnie jak wagony typu Y.
Ciekawsze nowości, choć w małej ilości, bo firma jeszcze dużo mniejsza do Tilliga, pokazuje Kuehn. Według mnie model czeskiej serii 372 (BR180) będzie hitem i zapewni Kuehnowi duży kawałek rynkowego tortu. Podobnie jak wagony typu Y.DBv pisze:Nie przesadzajmy... tych nowości jednak trochę sie pojawia i nie chodzi tu tylko o nowe przemalowanki.
Przedłużyli sobie agonię:brovarek pisze:...nic u T. się nie dzieje. Już chyba najwyższy czas splajtować!!
Można powiedzieć jedno : NARESZCIEüberarbeitete Version mit 5poligem Motor & Digitalschnittstelle
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość