Ok, to napisałem "przez sklep"Tomas Rejl pisze:...W takim czasie lepiej pisac przez sklep lub na mail.
A co z tym:
?Fantomas pisze:Hiszpańsko-polska wersja w dalszym ciągu straszy, może lepiej zostawić tylko po czesku?
Moderator: mod-Giełda
Ok, to napisałem "przez sklep"Tomas Rejl pisze:...W takim czasie lepiej pisac przez sklep lub na mail.
?Fantomas pisze:Hiszpańsko-polska wersja w dalszym ciągu straszy, może lepiej zostawić tylko po czesku?
Tak właśnie... Tomku odpisuj proszę na PW, bo tak to myślimy, że wpadają gdzieś w dziurę bez dna... A co do sklepu, to fajnie, że jest szeroka oferta, ale póki co to nie wiem, co jest na stanie na bieżąco, a co by trzeba dopiero zamawiać. Hiszpańsko-polska wersja w dalszym ciągu straszy, może lepiej zostawić tylko po czesku?Ranger pisze:I odpowiadał na maile. Prośba do Tomasa, poprzeglądaj PW.
Żeby jeszcze tak Tomasz zrobił coś z tą stroną netową...Misiek pisze:Dołączyłem do zadowolonych klientów sklepu Deltax

Tomas Rejl pisze:Od 1-go września są na rynku niemieckim nowe warunki sprzedaży modeli Tillig i będzie to chyba w czasie najbliższym płatne też w Czechach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość