Moderator: mod-Makieta Modułowa
Zapewne 1:100 jesli ma pasowac w obu wielkosciach.mahlerian pisze: Czy model Auhagena 12261 jest dobrym pomysłem? On niby jest TT/HO, więc nie wiem, jak będzie ze skalą...
Tak samo, niby-TT i niby-HOmahlerian pisze:On niby jest TT/HO, więc nie wiem, jak będzie ze skalą...
...a jakąmahlerian pisze:(...)na którym będę się uczył siać trawę (zakupiłem odpowiednią dzięki pomocy Whosho) (...)
Ma jeżeli coś zasila. Trafo stawia się w pobliżu zabudowań - ale żeby do kapliczki...mahlerian pisze: Pytanie2: czy stacja trafo ma tutaj sens?
Melioracja to akurat coś kompletnie innego. Na logikę - skoro ścieżka jest "dzika" to...mahlerian pisze:.... czy takie dzikie przejście nie potrzebuje melioracji ....
Przy drodze - tak, choć oczywiście takie to nie na całym terytorium dzisiejszej RP. Z tą drogą bym się zastanowił. Skoro ma wejść i wyjść na 30 cm, to będzie zawracać praktycznie w miejscu. Zdecydowanie "unreal"mahlerian pisze:.... czy stacja trafo ma tutaj sens?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość