Techno Hobby / www.techno-hobby.pl / www.modelarski.pl
Moderator: mod-Giełda
- tydzial
- Kontakt:
Re: Techno Hobby / www.techno-hobby.pl / www.modelarski.pl
Dołączam się do zadowolonych kupujących !
- Fantomas
- Kontakt:
Kolejny + dla sklepu. Szybka przesyłka i solidne opakowanie.
P.S. Działają płatności kartą kredytową.
P.P.S. Ygreków jeszcze kilka leży sobie w sklepie i czeka na chętnych, a tymczasem na Allegro JUŻ chodzą po 100zł: http://allegro.pl/item416844590_rarytas ... illig.html
P.S. Działają płatności kartą kredytową.
P.P.S. Ygreków jeszcze kilka leży sobie w sklepie i czeka na chętnych, a tymczasem na Allegro JUŻ chodzą po 100zł: http://allegro.pl/item416844590_rarytas ... illig.html

- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Z tego co mi wiadomo, tak było, jednak w realizacji okazało się, że faktyczna ilość dostarczonych do sklepu wagonów okazała się mniejsza niż zamówiona (pierwotnie + późniejsze domówienie).Krasiu-Michałek pisze:... zamówienia zbierane są tylko do momentu gdy liczba zamówionych egzemplarzy osiągnie liczbę zamówionych przez sklep z AMC.
Innymi słowy ..."ostatnich gryzą psy".
- Krasiu-Michałek
- Kontakt:
Mały minus, bo w sumie historia kończy się szczęśliwie
Zachęcony widocznym na stronie internetowej zaproszeniem do składnia zamówień na Y PKP złożyłem odpowiednie zamówienie. Pozostało mi tylko czekać na kolejnego mejla z informacją, że mogę już wpłacić pieniądze i czekać na przesyłkę. Po kilku dniach na stronie T-H pojawiła sie przy Y informacja, że zamówienia będą zbierane po wznowieniu produkcji. Byłem spokojny, bo przecież zamówienie składałem wcześniej.
Właśnie jednak dostałem mejla:
Zamównie zostało anulowane.
Powód: Anulowano z powodu braku wystarczającej liczby modeli
Myślałem, że zamówienia zbierane są tylko do momentu gdy liczba zamówionych egzemplarzy osiągnie liczbę zamówionych przez sklep z AMC. Teraz okazuje się, że były zbierane na wyrost. Nieładnie. Dobrze, że wyczułem, że coś nie tak i skorzystałem z tego, że jeden z konkurentów wystawił na sprzedaż po normalnej cenie rzeczywisty, a nie wirtualny towar i owe Y już do mnie jadą.
Zachęcony widocznym na stronie internetowej zaproszeniem do składnia zamówień na Y PKP złożyłem odpowiednie zamówienie. Pozostało mi tylko czekać na kolejnego mejla z informacją, że mogę już wpłacić pieniądze i czekać na przesyłkę. Po kilku dniach na stronie T-H pojawiła sie przy Y informacja, że zamówienia będą zbierane po wznowieniu produkcji. Byłem spokojny, bo przecież zamówienie składałem wcześniej.
Właśnie jednak dostałem mejla:
Zamównie zostało anulowane.
Powód: Anulowano z powodu braku wystarczającej liczby modeli
Myślałem, że zamówienia zbierane są tylko do momentu gdy liczba zamówionych egzemplarzy osiągnie liczbę zamówionych przez sklep z AMC. Teraz okazuje się, że były zbierane na wyrost. Nieładnie. Dobrze, że wyczułem, że coś nie tak i skorzystałem z tego, że jeden z konkurentów wystawił na sprzedaż po normalnej cenie rzeczywisty, a nie wirtualny towar i owe Y już do mnie jadą.
-
- Kontakt:
Kolejny + dla sklepu, sprawnie szybko i bez problemów 

- Zbyszek Zajner
- Kontakt:
I do mnie dotarła paczuszka z zamówieniem. Pan Piotr znów sie spisał na medal. Byłem zszokowany trwałością opakowania na potrzeby naszej poczty. Pełna informacja i dobry kontakt. POLECAM 

- ostrak
- Kontakt:
W Techno-hobby duże promocje na produkty Lenza i ESU, zarówno na sztuki jak i w pakietach.
- KamilW
- Kontakt:
Bardzo pozytywnie musze się wypowiedzieć o tym sklepie. Po złożeniu zamówienia na kwote 1100 zł po około godzinie otrzymałem telefon z prośbą o potwierdzenie zamówienia. Poprosiłem o szybką realizację gdyż zależało mi na czasie. Po 3 dniach miałem u siebie paczke ze sklepu. Oby tak dalej.
- wmac27
- Kontakt:
sklep T-H
Niestety, nie mogę być, tak zadowolony, jak kolega Pawelec. Od chwili złożenia zamówienia do dostarczenia mineło 47 dni. Były to standardowe wyroby Tilliga, Auhagena czy Fallera. To już mój drugi przypadek, tak długiego oczekiwania w tym sklepie. Poprzednio to były semafory Viessmanna, na które czekałem kilkanaście tygodni. Tym razem ode mnie: DUŻY MINUS. 

-
- Kontakt:
Kolejny duży PLUS dla pana Piotra. Po e-mailowym zamówieniu przesyłka w ciągu tygodnia dotarła na adres podany w e-mailu. DUŻY PLUS
-
- Kontakt:
promocja grzechu warta !!!
No i mamy chyba od dzisiaj bardzo ciekawą promocję . Godne polecenia i naśladowania przez inne sklepy. Pozdrawiam
d.
d.
-
- Kontakt:
Też mam ten efekt w Foxie
Misio działa OK
Ale to raczej nie jest problem z ciasteczkami - jak się wykasuje jest dokładnie tak samo a wersje Foxa mam 2.0.0.14 ( nawet na 3.0 też jest ten problem )
pozdrawiam
Paweł
Misio działa OK

Ale to raczej nie jest problem z ciasteczkami - jak się wykasuje jest dokładnie tak samo a wersje Foxa mam 2.0.0.14 ( nawet na 3.0 też jest ten problem )
pozdrawiam
Paweł
- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
Ma 2.0.0.14, a ja patrzyłem z 2.0.0.13 i nie mam takiego efektu...ArturSch pisze: - uaktualnienie wersji przeglądarki - czy masz najnowszą

Ostatnio zmieniony 28 kwie 2008, 12:20 przez gbbsoft, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Przychodzą mi do głowy tylko dwa pomysły:DBv pisze:... przy każdym odświeżeniu jest inaczej...
- cookies (zupełnie bezzasadnie, ale jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o COOKIES

- uaktualnienie wersji przeglądarki - czy masz najnowszą

... i sprawdź na MiSIE też.
- Adamczewski
- Kontakt:
U mnie na Operze również menu po lewej ma różną szerokość, ale myślę że to raczej wina oprogramowania niż sprzedawcy