Wiewiórki donoszą, że na jesieni taki zestaw się ukaże. Jeśli dobrze usłyszałem będą to 3 x Eas (Eaos?) pasujące do Rail Polska.ArturSch pisze:A może lepiej by było do Rail Polska oraz do Ludmiły (Gagarina) Szczakowej pomalować Easy![]()
pozdrawiam
Moderator: mod-Tabor
Wiewiórki donoszą, że na jesieni taki zestaw się ukaże. Jeśli dobrze usłyszałem będą to 3 x Eas (Eaos?) pasujące do Rail Polska.ArturSch pisze:A może lepiej by było do Rail Polska oraz do Ludmiły (Gagarina) Szczakowej pomalować Easy![]()
No jeśli ciężko się sprzedawał, to winny jest osobnik, który tego seta wymyślił. Na przyszłość niech pomieszają jeszcze w jednym secie oprócz zarządów epoki, to pójdzie jak świeże bułeczkiArturSch pisze:Zwróć uwagę jak ciężko sprzedawał się set 01482 (wiem, że w nim tylko jeden PKP).
Tylko JAKI JEST SENS płacić za gotowy model i jeszcze dodatkowo za ....przemalowanieMariusz pisze:To może teraz zejdzie szybciej
3 x Eaos od Tilliga + 3x malowanie =euzeb pisze:... zastanowić nad setem np. trzech jednakowych wagonów ...
Może warto by było odświeżyć temat "Nasze wspólne zamówienie z Sebnitz"? Chętnie bym coś zamówił... i inni pewnie teżtete pisze:PKP w TT - fajnie fajnie....hmm... tylko kurka wodna w jakim sklepie toto kupić.
Eilzug C4i-30. Poprawnie powinno byc napisane Bix i bez zalozonych harmonii przejsciowych. Harmonie sa bowiem niezgodne z oznczeniem wagonu. I w ogole sa niezgodne z norma NEM na dokladke.Marcin pisze:BIX Tillig? co to takiego?
Użytkownicy przeglądający to forum: adikol, przemcol i 1 gość