Kiedyś pytałem, czy Modart taką zrobi. A tu proszę: prosto od TilligaArturSch pisze:II. Quartal
02572 Diesellok M 62, Rail Polska, Ep. V

http://www.railfaneurope.net/pix/pl/pri ... -12_11.jpg
Moderator: mod-Tabor
Kiedyś pytałem, czy Modart taką zrobi. A tu proszę: prosto od TilligaArturSch pisze:II. Quartal
02572 Diesellok M 62, Rail Polska, Ep. V
W Newsletterze już było.pepsigo2pl pisze:...a moze po prostu nie sledzilem zbyt uwaznie Naszego forum?
12-5070 BR107, DR, ep. IVDie Lokomotiven der Deutschen Reichsbahn Baureihe V 75 wurden 1962 als Rangierlokomotiven für den Hauptbahnhof Leipzig von der CKD beschafft. Sie lösten in Leipzig die BR 80 ab. Diese dieselelektrischen Loks wurden 1956 als T 435 von der CSD erstmals beschafft. Der Aufbau der Loks erfolgte in Anlehnung an die US-amerikanischen Lokomotiven. Der einfache Aufbau und ihre Zuverlässigkeit machte sie beim Personal beliebt und die Lok für die CKD zum Verkaufserfolg. Außer den 20 Stück, die die DR beschaffte, wurden noch einige als Werkslokomotiven für die Zement- und Chemieindustrie beschafft. Diese Loks waren mit der originalen Loknummer versehen und trugen auch den Anstrich, wie er bei der CSD üblich war. Während die DR die Loks Mitte der 80iger außer Dienst stellte, sind einige Werkloks noch heute im Einsatz. Die Modelle sind eine maßstäbliche Nachbildung mit authentischer Lackierung und Beschriftung. Alle Radsätze sind angetrieben. Die Beleuchtung wechselt mit der Fahrtrichtung. Für den Einsatz eines Digitaldecoders ist eine Schnittstellle vorgesehen. Die beiden Modelle werden mit unterschiedlichen Drehgestellen ausgeliefert.
Wóz dwodzenia na bazie M113. Ma podniesiony strop z tyłu, dlatego taki kańciasty.Pięknisia Co to wogóle jest Mobilny ZBIORNIK na wodę
U mnie nawigacja działa bez problemu. Myślę, że może być tu winien aplet Java, ja u siebie niedawno zaktualizowałem do najnowszej wersji i teraz wszystko mi działa poprawnie, a wcześniej miałem problemy na niektórych stronach.ArturSch pisze:Jakoś nawigacja tej strony nie chodzi, pluje komunikatami itd.![]()
Rzeczywiście wygląda pokracznie. Zbiornik na wodę to nie będzie, raczej sądząc po gabarytach ruchomy cel dla początkujących działonowychPięknisiaCo to wogóle jest
Mobilny ZBIORNIK na wodę
Jakoś nawigacja tej strony nie chodzi, pluje komunikatami itd.pepsigo2pl pisze:... dostepne od producenta TAM Automodelle.
Ciezarowki (ciagniki siodlowe) od dluzszego czasu byly dostepne od producenta TAM Automodelle.biegacz67 pisze:No to zaczyna sie robic ciekawie w naszej skali....
Tu bym sie z kolegą zgodził, ale nie do końca. Pisząc poprzedni post miałem na myśli Czechów, Rosjan. Oni produkują pełen wachlarz modeli w TT. I preferują przede wszystkim swoje produkty. Modelarze z tych krajów mogą przedstawiać bez ograniczeń swoje klimaty.Gdyniak pisze:U nas nie ma producentów z takim potencjałem jak HERPA. Może kiedyś ToloLoko zainteresuje się naszą skalą
No to zaczyna sie robic ciekawie w naszej skali.pamelar pisze:Ciężarówki Herpy w TT. Dostępne marzec/kwiecień.
Kiedys Tillig mial wziac Silberlingi od Krugera i zapakowac w swoje pudelka, tak jak to bylo wczesniej z Avmz207. Ciekawe czy w koncu zdecydowal sie dotrzymac slowa?brovarek pisze:Ciekawe, że Tillig powiela model Kuehna : Silberlingi
Jesli to ma byc Avmz111, a w sumie co innego by mogl Tillig zrobic, to bedzie to juz historyczny wagon. Avmz111 wycofano z BWE prawie 2 lata temu. Niemniej bedzie to drugi po 154A wagon ze skladu BWE.ArturSch pisze:13577 Avmz Berlin-Warzawa-Express, DB AG, Ep. V
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości