I powstaje w ten sposób parowóz naddźwiękowyArturSch pisze:No nie tylko, można jeszcze 2 miękkie przewody i głośniczek w BROMBERGU.

Moderator: mod-Elektryka i DCC
I powstaje w ten sposób parowóz naddźwiękowyArturSch pisze:No nie tylko, można jeszcze 2 miękkie przewody i głośniczek w BROMBERGU.
No nie tylko, można jeszcze 2 miękkie przewody i głośniczek w BROMBERGU.gbbsoft pisze:No to zostają wam tylko amerykańce, które sa większe...
No to zostają wam tylko amerykańce, które sa większe... (patrz dyskusja na Martelu)kolejarz pisze:Tylko że w kocioł się nie zmieści głośnik
Tylko że w kocioł się nie zmieści głośnikArturSch pisze:DŹWIĘK
DŹWIĘKdarek5860 pisze:W kotle może być drugi dekoder (...) 4 funcje, więc światla, gen, dymu i co tam jeszcze chcesz.
Niby tak ale jak teraz byc pewnym ze zamowie plytke z NEM a nie bez. Mam loka 02270 chce plytke 396310 i ktora mi przysla?Charakterek pisze: dopiął gniazdo dekodera nie zmieniając numeru płytki. Według mnie jest to posunięcie prawidłowe - każdy wie do jakiego parowozu jaka płytka będzie pasowała. Czyli mamy płytkę 396310 starą bez gniazda nem i nową z gniazdem NEM. Ale cały czas jest to płytka o tym samym numerze. W ten sposób nie robi się zbędnego pogmatwania w numeracji.
Darku rozumiem ze to bedzie plytka pasujaca wymiarami do tendra, posiadajaca gniazdo NEM. Po przelutowaniu diod i tych pretow odbierajacych prad wystarczy zastapic ta Tilligowska tak?darek5860 pisze:W przyszłym tygodniu powinna być gotowa.
A to zapraszam do Nasza własna płytka DCC do tendra BR52/BR01 i poproszę na początek 2 szt.darek5860 pisze:Dostałem od kolegi Brovarka Br 52 na wzór, do zrobienia tej płytki z gniazdem.
W przyszłym tygodniu powinna być gotowa.
Próbowałeś już zamykać tender? Przewody pozwoliły?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość