Zlot „Modularzy” Kolejowych - Radom 2006-2020
Moderator: mod-Imprezy
- Charakterek
- Kontakt:
Re: III Ogólnopolski Zlot Modularzy Kolejowych - Radom
A czy nie mógłbyś komus przekazać modułów, kto jedzie w piątek? To by było o tyle fajne, że zaplanowałoby się, ustawiło, a Ty mógłbyś przyjechać nawet te 5 min przed początkiem 

- T_Domagalski
- Moderator
- Kontakt:
Ja bym bardzo chętnie przyjechał ze swoim łukiem i mostem, ale NA PEWNO nie będe mógł przyjechac w piątek. A nie wiem, czy będzie miało sens przebudowywanie makiety na 5 min. przybyciem publiki?gemol pisze:Potrzebne będą też moduły łukowe jedno i dwutorowe.
Oczekuję na kolejne zgłoszenia.
-
- Kontakt:
Najnowsze informacje i potrzeby:
Na zlocie będą 3 stacje /póki co/. Stacja Mikiego /trzykierunkowa/ w środku, stacja AndrzejaC i moja. Brakuje zatem przynajmniej jednej stacji.
Jeden kierunek ze stacji Mikiego jest dwutorowy, więc przydałby się moduł przejściowy z linii dwutorowej na jednotorową lub stacja na linii dwutorowej.
Potrzebne będą też moduły łukowe jedno i dwutorowe.
Na zlocie będą 3 stacje /póki co/. Stacja Mikiego /trzykierunkowa/ w środku, stacja AndrzejaC i moja. Brakuje zatem przynajmniej jednej stacji.
Jeden kierunek ze stacji Mikiego jest dwutorowy, więc przydałby się moduł przejściowy z linii dwutorowej na jednotorową lub stacja na linii dwutorowej.
Potrzebne będą też moduły łukowe jedno i dwutorowe.
-
- Kontakt:
Tych, którzy mają 100% pewność, że przyjeżdżają poproszę już o rysunki modułów .cdr lub .dxf, ostatecznie odręcznie, ale z podanymi wymiarami podstawowymi i profilem przejściowym. Jest to niezbędne do zaplanowania miejsca, którego nam raczej nie przybędzie. Mam do wkomponowania w dwie sale i korytarz kilka punktów i nie mogę tego zrobić w ostatniej chwili.
- ostrak
- Kontakt:
Jeżeli grupa północ jedzie to ja oczywiście też, jak będzie miejsce w autach to napewno zabiorę prosty moduł szlakowy wykończony, plus łuk 90* sądze że też go skończe i istnieje mała szansa, że stacja w końcu wyłoni się z cienia o ile pozwolą finanse.
-
- Kontakt:
Ja też się melduję
-
- Kontakt:
Stopień przejezdności stacji jest uzależonimy od stanu konta. Reszta - jak zwykle
- kolejarz
- Kontakt:
Ja też będę, kto wie, czy nie sam... ale niestety bez niczego, ale mam nadzieję, że z czymś powrócę....
Ostatnio zmieniony 19 lut 2007, 11:36 przez kolejarz, łącznie zmieniany 1 raz.
- demobil
- Kontakt:
Jak nic mi nie wypadnie to bede z moim mostem oraz przy dobrych ukladach z łukiem w stanie "surowym" ...Czy wiadomo już kto z modułówców (TT) i z czym zamierza się stawić na zlocie?
Jak narazie 20-22 IV mam wolne - i mam nadzieje, że nic mi nie wypadnie

-
- Kontakt:
Hej,
Czy wiadomo już kto z modułówców (TT) i z czym zamierza się stawić na zlocie? Ja ja zwykle uzależniony jestem głównie od transportu. Będzie transport - przyjadę. Wiem, że skład z okolic Śląska trochę się wykruszyło, a jak reszta?
Czy wiadomo już kto z modułówców (TT) i z czym zamierza się stawić na zlocie? Ja ja zwykle uzależniony jestem głównie od transportu. Będzie transport - przyjadę. Wiem, że skład z okolic Śląska trochę się wykruszyło, a jak reszta?
-
- Kontakt:
Zatem przy piwie połączymy się z tobą duchowo.
-
- Kontakt:
gemol pisze:W Bytomiu jest chyba tylko jednodniowa, więc na niedzielę możesz wpaść do Radomia.
No nie do końca, piątek przyjazd, sobota i połowa niedzieli zabawa, wieczór powrót.
- Gdyniak
- Moderator
- Kontakt:
Silna grupa północna też się oczywiście wybiera. Ostark sporo działa więc chyba w jeden samochód się nie zmieścimy. ArturSz przez cały urlop siedział w piwnicy też coś cichaczem pewnie robi, że nie wspomnę o innych kolegach z forum - rekord długości szlaku myślę że zostanie pobity. Mnie też trochę składów przybywa więc zabawa powinna być co najmniej tak udana jak w zeszłym roku. A jeśli Tomasz z Czech przyjedzie na pełne 3 dni i też coś przywiezie z modułów i taboru to zlot przerodzi się w miedzynarodowy a nie w ogólnopolski 

-
- Kontakt:
Hm, a te wasze moduły do to naszych jakoś da się podłączyć??
- Tomas Rejl
- Kontakt:
Witam, bardzo sie ciesze na nasze ponowne spótkanie w Radomiu!
Teraz bedzie caly weekend oraz z modulami i pociagami PKP (chyba juz cyfrowe z dzwiekem). Jesli bedzie zainteresowanie, moge tez przyjechac z modelami KUEHN, ROCO, PIKO i nowoscza PKP od DELTAXu
Do zobaczenia!

Do zobaczenia!