Modelmania / www.modelmania.com.pl
Moderator: mod-Giełda
-
- Kontakt:
Re: Modelmania / www.modelmania.com.pl
Dżentelmeni nie mówią o pieniadzach, dzentelmeni je ...../ Panie Adamie, Pan sie nie denerwuje tymi marudami. Pozdrawiam.
Wypowiadam niniejszym wojnę wszystkim marudzącym o pieniądzach.

Ostatnio zmieniony 13 sty 2007, 13:08 przez romek tt, łącznie zmieniany 3 razy.
- KrzyszTTof
- Kontakt:
No to sobie zaszalał... przykład - 8 sztuk nowych sprzęgów w MM kosztuje 21,00zł. W Świecie Kolejek to samo kosztuje 14,40zł - 10% zniżki (aktualnie dają na wszystko) tj około 13,00zł. Czyli na tym towarze w MM jest drożej o 60%.Przemek pisze:ceny podskoczyły do góryjuż w innych sklepach jest taniej
Ostatnio zmieniony 13 sty 2007, 13:07 przez KrzyszTTof, łącznie zmieniany 1 raz.
- Przemek
- Kontakt:
ceny podskoczyły do góry
już w innych sklepach jest taniej

-
- Kontakt:
Stronka wg mnie jest OK tylko troszkę im się grafika z prawej strony rozjechała - ucina wybrane pozycje. Lepiej by było zrezygnować w tym miejscu z tego dodatku.
Dodatkowo wreszcie nie jest podobna do pewnej niemieckiej stronki
Nowsze jest wrogiem starego - jak to się mówi. każdy ma swój gust
Pozdrawiam
Paweł
Dodatkowo wreszcie nie jest podobna do pewnej niemieckiej stronki

Nowsze jest wrogiem starego - jak to się mówi. każdy ma swój gust
Pozdrawiam
Paweł
-
- Kontakt:
A mi nowa szata graficzna MM sie nie podoba
fuj

- Charakterek
- Kontakt:
Właśnie jestem on line z Adamem - właścicielem Modelmanii. Przeprasza za zwłoki, ale ostatnimi czasy mocno walczył z oprawą graficzną sklepu. A zmieniła się nie tylko oprawa, ale także narzędzia, które mają mu mocno ułatwić realizację zamówień. Jeszcze raz przeprasza wszystkich za zwłoki, teraz powinno być lepiej.
Z nowości, które pojawią się w ciągu tygodnia - zostanie uruchomiona możliwość zapłaty kartą płatniczą.
Adam już ma wprowdzone przelewy on line do bankow Bank Millennium; Bank Nordea; Bank PEKAO S.A.; Bank PKO BP; BZ WBK - Przelew24; Citibank handlowy; Lukas Bank; mBank - mTransfer; MultiBank - MultiTransfer; Płacę z Inteligo; Przelew z BPH
Zatem idzie ku dobremu. I mamy nadzieję (jako kupujący), że usprawni to wysyłanie naszych zamówień!
Z nowości, które pojawią się w ciągu tygodnia - zostanie uruchomiona możliwość zapłaty kartą płatniczą.
Adam już ma wprowdzone przelewy on line do bankow Bank Millennium; Bank Nordea; Bank PEKAO S.A.; Bank PKO BP; BZ WBK - Przelew24; Citibank handlowy; Lukas Bank; mBank - mTransfer; MultiBank - MultiTransfer; Płacę z Inteligo; Przelew z BPH
Zatem idzie ku dobremu. I mamy nadzieję (jako kupujący), że usprawni to wysyłanie naszych zamówień!
- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
A ja powtarzam to co uważam: w ogóle skreślam sklepy, w których trzeba płacić z góry (najwyżej 10% zaliczki). Płaci się najwyżej przeddzień wysyłki, jak towar jest skompletowany. Nie dajmy się robić w nieoprocentowane pożyczki!
Hi,
Każdy klient powinien być tak samo ważny.
W normalnym sklepie nie ma podziału na "starych" i "nowych" klientów abstrachując od ModelManii.A może zamówienia stałych klientów są szybciej realizowane, niż zamówienia od osób kupujacych po raz pierwszy
Każdy klient powinien być tak samo ważny.
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Myślę że nie. Kilka razy tam kupowałem i nigdy nie zdarzyło mi się mieć jakieś kłopoty. Nie sądze by właściciel sklepu faworyzował stałych klientów. Na Twoim miejscu napisał bym do właściciela i wyjaśnił sprawę realizacji zamówień. Strona jest cały czas czynna.Jacekk pisze:A może zamówienia stałych klientów są szybciej realizowane, niż zamówienia od osób kupujacych po raz pierwszy![]()
Pozdrawiam
- Jacekk
- Kontakt:
A może zamówienia stałych klientów są szybciej realizowane, niż zamówienia od osób kupujacych po raz pierwszy
Czytając te wszystkie negatywne opinie zniechęciłem się do kupowania w tym sklepie.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 sty 2007, 13:06 przez Jacekk, łącznie zmieniany 1 raz.
- gbbsoft
- Moderator
- Kontakt:
Dzisiaj strona http://www.modelmania.com.pl/ działa...net-ka pisze:Strona sklepu nie działa.
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
To bardzo dziwne. Nie dalej jak parę dni przed Świętami zamówiłem towar. Dwa dni po przelewie otzymałem informację o przyjęciu kasy i wysyłce towaru. Wczoraj paczka dotarła. Strona modelmanii działa i nie ma żadnego problemu.
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Modelmania jak zwykle nie zawiodła - paka dotarła
Myślę że w rankingu sprawdzonych sklepów są: Techno Hobby, Modelamania, Świat Kolejek i sama hurtownia AMC.

- Witek M.
- Kontakt:
Ty mnie nie strasz, bo tez czekam na przesylke. Ciekawe czy Tomas nas nie wpuscil na mine...Skala pisze: [...]
- Skała
- Kontakt:
Czy ktoś z szanownego grona tetetkowiczów robił zakupy w sklepie internetowym Modele kolejowe?
Złożyłem zamówienie, wpłaciłem kase i cisza. Towar miał wyjść następnego dnia po zaksięgowaniu. Wysłałem maila z zapytaniem, jednak bez odpowiedzi. Czyżby powtórka z rozrywki?
Złożyłem zamówienie, wpłaciłem kase i cisza. Towar miał wyjść następnego dnia po zaksięgowaniu. Wysłałem maila z zapytaniem, jednak bez odpowiedzi. Czyżby powtórka z rozrywki?