Dużo prób ale jak się już złapie to wychodzą jak trzeba z meniskiem ...
Oczywiście len powoduje, że mi się nie chce i robię clearem

Nie wiem co to za lakier dostałem od siostry i jest bez etykiety ....
Tak na modelu
Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
Jak oferować to komplet tj garnki, szybki i ramki.wlodar pisze: ↑22 cze 2024, 11:46Skoro masz przyrząd, to czy wielkim problemem byłoby oferowanie "garnków" z kompletem szybek? Wydaje się, że dołożenie 4 krążków ze sztywnej folii (np. przekładki do segregatorów) nie powinno znacząco wpłynąć na cenę, a wycięcie ich (posiadając przyrząd) pewnie zajmie moment. Rzecz w tym, że mam jeszcze tylko kilka - kilkanaście parowozów do przeróbki i niekoniecznie chciałbym kupować przyrząd, który będzie mi potrzebny przez chwilę, a potem będzie leżał.![]()
Skoro masz przyrząd, to czy wielkim problemem byłoby oferowanie "garnków" z kompletem szybek? Wydaje się, że dołożenie 4 krążków ze sztywnej folii (np. przekładki do segregatorów) nie powinno znacząco wpłynąć na cenę, a wycięcie ich (posiadając przyrząd) pewnie zajmie moment. Rzecz w tym, że mam jeszcze tylko kilka - kilkanaście parowozów do przeróbki i niekoniecznie chciałbym kupować przyrząd, który będzie mi potrzebny przez chwilę, a potem będzie leżał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości