W lusterku ....markom pisze:Jak obrócić napis jak już wszystko będzie do góry nogami![]()
![]()

Moderator: mod-Tabor
W lusterku ....markom pisze:Jak obrócić napis jak już wszystko będzie do góry nogami![]()
![]()
Niestety, smutne acz prawdziwe Krzychukrzysztof pisze:a po co? i tak świat już stoi na głowie...
bynajmniej będzie normalniej
a po co? i tak świat już stoi na głowie...markom pisze:Jak obrócić napis jak już wszystko będzie do góry nogami![]()
![]()
Namówiłeś mnie ArturArturSchŁ pisze:To odwróć do góry nogami (których też brakuje) i będziesz miał ....węglarkę
Nie,markom pisze: Tam brakuje podłogi, nie dachu
Patrz, nie pomyślałem o tym, ale mi fajnie podpowiedziałeśArturSchŁ pisze:Źle podchodzisz do sprawy.
Masz możliwość samemu wypełnić kontener ładunkiem: plasteliną, śrubkami, "towarem" ...![]()
Producent daje Tobie szansę na KREATYWNOŚĆ, myśl pozytywnie
Przesadna ekologia.... albo ...dziadostwopiottrw pisze:Ech Tillig...
Obawiam się, że tak Tillig teraz będzie wypuszczał kontenery.markom pisze:Wiem, że to zestaw startowy, ale trochę to przegięcie z tą oszczędnością ze strony producenta
Ale czy to trzeba mówić, oczywistą oczywistośćwomo pisze:Ja zamówiłem u Petera ...
Źle podchodzisz do sprawy.markom pisze:Wiem, że to zestaw startowy, ale trochę to przegięcie z tą oszczędnością ze strony producenta
Ja zamówiłem u Petera w hobby-shop. W Poniedziałek do porannej kawy powinien byćBorczy pisze:Który to sklep kryje się pod kryptonimem " dobry sklep modelarski "
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości