Mnie się podoba = jestem osobą NIEDOWIDZĄCĄmae pisze:... osoby które niedowidzą

Moderator: mod-Tabor
Mnie się podoba = jestem osobą NIEDOWIDZĄCĄmae pisze:... osoby które niedowidzą
Kolega miał ten sam objaw - reklamacja. Zapewne zębatka padła.aarekk pisze: Reklamować? Sam nie wiem...
Aż muszę go zobaczyćPiasTT pisze:I ja dzisiaj otrzymałem swoją "02" i przyznać muszę, że jestem miło zaskoczony. Jakość malowania i jakość opisów powiedziałbym, że na poziomie Tilliga. Zdecydowanie najlepsza ze wszystkich modeli mtb.
Właściwości jezdne sprawdzę dopiero jutro (dobrze że jutro sobota - będzie więcej czasu)
PS: dla równowagi - instrukcji też nie było.
Gdzie kupowałeś?aarekk pisze:No i jest u mnie długo wyczekiwany SN61-183. Dziś dojechał. I po 10 minutach na torach przestał jeździć. Silnik kręci się, słychać, światła świecą, a wagon stoi.Ktoś też miał takie przygody z MTB? Mój pierwszy zakup od nich... Robić zwrot? Reklamować? Sam nie wiem...
To tak jak w pierwszej serii, tu też się nic nie zmieniło.krzysztof pisze:aha: w żadnym nie było instrukcji
Jest jakaś różnica pomiędzy jednym a drugim? Cena, jakość itp...adrian pander pisze:Dźwięki mamy od Artura Dębskiego i od Elvisa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość