Po oględzinach wizualnych wszystko jest OK, napisy czytelne ... wg mnie nie ma się do czego przyczepić.
Z uwagi na to, że nie mam na obecną chwilę czasu, testy jezdne w późniejszym terminie. Może jutro?!
Pozdrawiam
Moderator: mod-Giełda
Żaden inny znany mi sklep nie ma niżej , na chwilę obecną oczywiściegolab pisze:650 to taka dobra cena ?
plus odsetki i za fatygę bo niekoniecznie muszę jechać i prosić o własne pieniądze..Slawek77 pisze:@killler1
W Sosnowcu Pana spotkasz to odbierzesz gotówkę lub towar
No ja już teraz po kilku takich sytuacjach będę brał jak już coś za pobraniem. Na Makieciarzu to samo. Płacisz z góry a czekasz ale zgodnie z regulaminem bo "od 24h do 21 dni" ale najczęściej jest to 2-3 dni wg sklepu. Też jeszcze mi się nie zdarzyło. Kolega wziął to samo co ja za pobraniem i już testuje a ja również czekam na mojego MRCE i zbliżam do tego drugiego przedziału czasowego..Borczy pisze:Nigdy nic nie kupowałem ale słyszałem od jednego z naszych kolegów z forum ,że z przetrzymywaniem cudzych pieniędzy to ma jakiś nałóg.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości