Z roku na rok mam słabszy wzrok, więc coraz mniej mi zależy na jakości detali. Może być MTBpiotrek092 pisze:Spokojnie Panowie ,bez popadania w depresję etc ,i żeby żaden nie śmiał zmienić zacnej TT na H0Poczekajmy będzie i w TT za rok może dwa.

Moderator: mod-Tabor
Z roku na rok mam słabszy wzrok, więc coraz mniej mi zależy na jakości detali. Może być MTBpiotrek092 pisze:Spokojnie Panowie ,bez popadania w depresję etc ,i żeby żaden nie śmiał zmienić zacnej TT na H0Poczekajmy będzie i w TT za rok może dwa.
Otóż i topiotrek092 pisze:Spokojnie Panowie ,bez popadania w depresję etc ,i żeby żaden nie śmiał zmienić zacnej TT na H0Poczekajmy będzie i w TT za rok może dwa.
Na stronie głównej Modelmanii albo w zakładce ostatnio dodane H0 można nawet go zobaczyć.aviaTTor pisze:Teraz się zdołowałem H0wcy maja od MTB SU46 ......
... oraz że na stronie MTB jest info, że: "model se priprawuje". (czy jakoś takWojtek_Kraków pisze:Tylko na razie domysły na podstawie tego że przy modelu w modlemanii jest informacja, że model ukaże się w październiku 2018 oraz na podstawie tego że w H0 właśnie się pokazał.
Bo to H0, błędy są 1,4x mniej widoczne...Borczy pisze:Oznaczenia rzeczywiście wyglądają dużo lepiej ,reszta....no nie wiem![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości